Container tuinhuis voor extra opslag

Een container tuinhuis kopen is voor de meeste mensen geen dagelijkse uitgave, in deze blog zullen we je dus vertellen waar je het product allemaal voor kan gebruiken. De eerste situatie is om meer ruimte in huis te creëren en dan kan de container gebruikt worden voor extra opslag. Onze units zijn geïsoleerd en waterdicht, je kan dus ook goed de wat duurdere spullen hier in opslaan.

Schuurgarage in tuin antraciet Close up indeling container unit

Gezellige ruimte voor je vrienden!

Vind je het leuk om vrienden over de vloer te krijgen of wil je misschien je kinderen een leuke ruimte geven waar ze met hun vriendjes kunnen zitten? Dan is de container tuinhuis daar ook een ideale plek voor. In de panelen van de unit zit 50 mm EPS verwerkt waardoor het ook in de koudere maanden nog aangenaam kan zijn. Je kan altijd zelf nog kijken naar een airco/verwarmingssysteem en deze gemakkelijk laten plaatsen. 

Personaliseer je eigen container tuinhuis

Wanneer je het assortiment op onze website bekijkt dan zie je drie kleuren: zwart, groen en antraciet. Dat alleen deze kleuren op de website staan betekent niet dat dit de enige kleuren zijn die je kan bestellen. Elke RAL-classic kleur kan in principe op aanvraag besteld worden, zo kan je dus eigenlijk je eigen container tuinhuis samenstellen.

Alle afmetingen van de container tuinhuis

Naast dat er veel mogelijkheden zijn voor de kleuren is er ook veel diversiteit in afmetingen. Een aantal van onze standaardafmetingen zijn: 2×2 meter, 3×2 meter, 4×2 meter, 4×3 meter en een 4×4 meter. Een grotere container nodig? Dan kunnen wij met koppelstukken meerdere units aan elkaar verbinden, hierdoor kan er een grotere afmeting gecreëerd worden. 

Transport en opbouw service 

Bij een container tuinhuis kopen adviseren wij na te denken over het leveren en monteren van de unit. Om de kosten zo laag mogelijk te houden adviseren wij om met een aanhanger naar één van onze locaties toe te komen. Ben je niet in staat om de container zelf op te halen? Maak dan gebruik van onze transportservice, de medewerkers van Snelbouwkantoor zorgen er dan voor dat alles voor de deur wordt afgeleverd. Naast de transportservice hebben we ook nog een opbouw service. 

Contact opnemen met Snelbouwkantoor

Interesse gekregen in een container tuinhuis kopen van Snelbouwkantoor? Of zijn er nog een aantal vragen die je aan onze medewerkers wilt stellen? Neem dan contact met ons op! Bel naar ‎078 48 02 57, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.be of vul het contactformulier in. Wij zijn er altijd van maandag t/m zaterdag om je te helpen!