Bezoek één van onze showrooms

Bekijk alle modellen op één van onze locaties

Een gepersonaliseerd kantoor is een aankoop die niet over één nacht ijs gaat, dus is het handig om eerst het product te bekijken. Daarom hebben wij van Snelbouwkantoor verschillende showrooms waar je op je gemak alle verschillende modellen kunt bekijken.

Zelf hebben wij een achtergrond in de self-storage en opslag faciliteiten, daarom kan je bij ons veel verschillende merken, types en modellen bekijken. Wij laten u graag de verschillen zien tussen al onze modellen. Onze gespecialiseerde medewerkers leiden je graag rond over ons terrein. Daarnaast hebben we altijd warme koffie bij ons klaarstaan, dus kom gezellig langs!

Langskomen dat kan altijd!

Onze gespecialiseerde medewerkers staan (bijna) altijd klaar om je alles te laten zien op ons terrein. Je kan bij ons terecht voor een rondleiding op maandag t/m vrijdag tussen 8:30 – 17:30 uur. Daarnaast is het altijd mogelijk om een afspraak te maken voor buiten deze tijden, neem hiervoor wel even contact met ons op.

Ben je de hele week aan het werk en komt het echt niet uit om doordeweeks onze showroom te bezoeken? Dan is het ook mogelijk om op zaterdag tussen 9:00 – 12:00 uur een rondleiding te krijgen, hiervoor moet je wel even een telefonische afspraak maken.

Mocht het voor jou te ver zijn om naar één van onze locaties toe te komen, dan is het wellicht mogelijk om bij een van onze klanten te kijken naar de snelbouwkantoren. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kom snel eens langs!