Daarom bij ons de Laagste Prijs Garantie!


Ons team bestaat uit jonge dynamische en enthousiaste mensen. Onze ervaring daarentegen is niet jong. Reeds decennia lang zijn wij actief op het gebied van opslag, ontstaan vanuit een familiebedrijf.

Van opslag naar de kantoorruimte markt en zelfbouw containers.

Deze jarenlange ervaring biedt veel voordelen voor onze klanten en uiteraard toekomstige klanten. Hieronder sommen wij er een aantal op:

  • Door beschikbare ruimte, altijd grote voorraad containers op voorraad
  • Transport volledig toegespitst op container leveranties, kortom, snelle levertijden
  • Door grootschaligheid regelmatig interessante aanbiedingen
  • En, niet geheel onbelangrijk, “laagste prijsgarantie”

En niet te vergeten, onze klantenservice. Klanttevredenheid hebben wij zeer hoog in het vaandel staan en wij zijn blij dat dit door onze klanten wordt beaamt!

Ons verhaal

2019

In de loop der jaren hebben we veel verschillende projecten gedaan zoals tijdelijke opslag voor verbouwproject. Daarnaast hebben we aardig wat tuinhuizen op onze naam staan. Verder hebben we ook redelijk wat werk verzet voor grote bedrijven zoals Friesland Campina, Jumbo en verschillende self-storage bedrijven.

Door de gezonde groei die wij meemaken, zijn wij sinds een aantal jaren ons internationaal aan het uitbreiden. Deze ontwikkeling is heden ten dage nog steeds gaande en zijn wij op dit moment onze activiteiten aan het uitrollen in o.a. Frankrijk, Zwitserland en België.

2014

Naast de opslagruimte (stalling) die nog steeds actief is zijn wij overgestapt op de verkoop van (zelfbouw / demontabel) containers met zowel in geïsoleerde- alsmede ongeïsoleerde units.

In dit segment hebben wij ons sterk ontwikkeld en is ons assortiment zonder te overdrijven “breed” te noemen.

Wij hebben onze eigen productielijn wat betekent dat wij altijd korte levertijden kunnen hanteren en wij prijstechnisch een zeer interessant partij voor u kunnen zijn!

2010

Na een periode van ongeveer twee jaar in de opslagmarkt, zijn wij begonnen met het verhuren van self-storage units. Hier hebben we veel ervaring opgedaan op het gebied van opslag en ontzorging.

2008

Wij komen uit een tuindersachtergrond en hebben altijd op het terrein een komkommer kas gehad. Door veranderingen op de markt zijn wij de komkommer teelt gaan afbouwen en hebben wij onze bedrijfsfocus gericht op stalling.

Dit doordat wij vanwege het bezitten van kassen en bedrijfsterreinen prima geoutilleerd waren / zijn, om dit in te richten.

Kortom, 2008 was ons jaar van ommezwaai!

Daarom met ons


Maatwerk

Al onze snelbouw kantoren hebben de mogelijkheid tot maatwerk, wilt u een bijzonder formaat dan zal dit zeer waarschijnlijk mogelijk zijn.

Top klantenservice

Onze medewerkers staan klaar om telefonisch, via de chat of via de mail uw vragen te beantwoorden.

Volledige montage

Onze medewerkers staan klaar om snelbouw kantoor voor u te bouwen.

Europese productie

Onze snelbouw kantoren zijn geproduceerd volgens de Europese normen, hierdoor kunnen wij de kwaliteit garanderen.

13+ jaar ervaring

Onze medewerkers hebben 13+ jaar lang ervaring in verschillende markten zoals de opslag en kantoormarkt.

Persoonlijk advies

Onze medewerkers staan klaar om u persoonlijk te woord staan en u van advies te voorzie.