Waarom een woonunit kopen?

U bent bezig met verbouwen of u wilt meer mensen een slaapplek bieden, een woonunit kan voor diverse situaties gebruikt worden. Omdat onze units demontabel zijn kunnen ze niet alleen makkelijk worden opgebouwd maar ook makkelijk worden afgebouwd. Onze producten zijn altijd voorzien van 50mm EPS zodat de warmte goed blijft wangen. Wilt u graag een verwarming en airco systeem? Deze kunt u altijd zelf nog achteraf in de unit plaatsen.

Maten en kleuren woonunit

Er zijn verschillende kleuren die wij standaard in ons assortiment hebben, namelijk: Zwart, groen en antraciet. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om een andere RAL-kleur bij ons te bestellen, de levertijd hierop is wel iets langer. Een groot voordeel is dat wij de tijdelijke woonunit in ongeveer elke maat kunnen realiseren. Dit komt door de wandpanelen die aan elke zijde gekoppeld kunnen worden. De kleinste unit die wij in ons assortiment hebben is 2×2 meter, door meerdere units te koppelen kunnen we zelfs de afmeting 6×4 meter creëren. Bij een luxe woonunit kopen kunt u de plek van de raampanelen, deurpanelen en normale panelen zelf bepalen.

De standaard afmetingen zijn:

Wij hebben een aantal units standaard in ons assortiment zitten. Daarnaast kunnen we ook nog grotere afmetingen creëren door meerdere kleine aan elkaar te koppelen. De standaard afmetingen zijn: 2 x 2m, 3 x 2m, 4 x 2m, 4 x 3m en een 4 x 4m woonunit.

Let op deze dingen!

Bij het kopen van een luxe woonunit is het wel handig om met verschillende dingen rekening te houden. De aandachtspunten hebben wij voor u op een rij gezet: Bereken hoeveel ruimte je beschikbaar hebt om de unit te plaatsen. Het is handig om rekening te houden met minimaal een halve meter marge. Reken verder ook goed uit hoeveel ruimte u aan de binnenkant nodig denkt te hebben. Bij ruimtegebrek kunnen er altijd meerdere units gekoppeld worden. Probeer voor de montage altijd 2 personen te regelen, zo verloopt het sneller en veiliger. Tot slot is het mogelijk om tegen een meerprijs de woonunit bij u te leveren en monteren. Liever de kosten zo laag mogelijk houden? Haal het Snelbouwkantoor dan met een aanhanger zelf bij ons op.

Leverservice woonunit

Heeft u zelf geen aanhanger? Dan is het dus mogelijk om de woonunit thuis te laten bezorgen door ons. Het transport wordt dan voor u geregeld tot aan de deur. Daarnaast kunt er ook voor kiezen om de unit door ons op te laten bouwen, ook hier zitten extra kosten aan verbonden. Als u de kosten het liefst zo laag mogelijk wilt houden dan adviseren wij om zelf een aantal handige personen op te trommelen en met een aanhanger de unit op te komen halen. Benieuwd hoe een levering in zijn werk gaat? Klik dan hier voor de video van de plaatsing van een woonunit.

Neem bij vragen contact op!

Nieuwsgierig geworden naar een luxe woonunit kopen? Neem gerust contact met ons op! Bel naar 078 48 02 57, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.be of vul het contactformulier in. Wij helpen jou graag verder in je zoektocht!

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een woonunit van Snelbouwkantoor?

Het eerste voordeel en ook gelijk het belangrijkste voordeel is dat de unit die wij verkopen demontabel is. Op deze manier kan de tijdelijke woonunit niet alleen makkelijk worden opgebouwd maar ook weer makkelijk worden afgebouwd. Het verhuizen van het Snelbouwkantoor gaat dus ook met gemak. Dit is voordelig en bespaart je veel tijd en moeite. Een ander voordeel is dat de luxe woonunit een moderne uitstraling heeft en beschikbaar is in meerdere RAL kleuren. Kortom zijn de opties bij Snelbouwkantoor eindeloos en hopen wij u te kunnen voorzien van een droom unit.