Waarom een woonunit kopen?

Bent u bezig met een verbouwing of wilt u meer slaapgelegenheid creëren? Een woonunit van ons biedt uitkomst voor verschillende situaties. Het demontabele karakter van onze units zorgt ervoor dat ze niet alleen eenvoudig op te bouwen, maar ook gemakkelijk te demonteren zijn. Al onze producten zijn standaard uitgerust met hoogwaardige isolatie, waardoor de warmte efficiënt binnen blijft. Heeft u interesse in een verwarmings- en airconditioningsysteem? Deze systemen kunt u naar wens achteraf nog in de unit installeren, waardoor u de leefomgeving geheel naar uw hand kunt zetten.

Maten en ral kleuren woonunit

Ons assortiment biedt standaard diverse kleuropties. Voor klanten die een specifieke RAL-kleur wensen, bieden we de mogelijkheid deze tegen een meerprijs te bestellen, al dient men rekening te houden met een iets langere levertijd. Onze kleinste unit meet 2×2 meter, perfect voor compacte ruimtes. Met de introductie van ons nieuw assortiment bieden we nu ook een luxueuze woonunit aan van 6×3 meter. Deze bijzondere unit kenmerkt zich door een aantrekkelijke houtlook afwerking aan de buitenzijde, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling.

Overwegingen bij de aanschaf van een luxe woonunit

de aankoop van een luxe woonunit is het belangrijk om enkele cruciale aspecten in overweging te nemen. We hebben de belangrijkste aandachtspunten voor u samengevat:

  1. Ruimteberekening: Bepaal de beschikbare ruimte voor de plaatsing van de unit. Houd rekening met ten minste een halve meter vrije ruimte rondom de unit voor optimale plaatsing en toegankelijkheid.
  2. Interne Ruimtebehoefte: Schat nauwkeurig in hoeveel binnenruimte u nodig heeft om aan uw wensen te voldoen.
  3. Montage: Voor een efficiënte en veilige installatie is het raadzaam om minimaal twee personen te regelen voor de montage.
  4. Levering en Montage: Wij bieden de service om de woonunit tegen een meerprijs bij u te leveren en te monteren. Voor degenen die kosten willen besparen, is het mogelijk om de unit zelf op te halen met een aanhanger vanuit Snelbouwkantoor.

Door deze overwegingen mee te nemen in uw besluitvormingsproces, kunt u een weloverwogen keuze maken die het best aansluit bij uw behoeften.

Levering van de woonunit

Indien u niet beschikt over een aanhanger, bieden wij de mogelijkheid om de woonunit direct bij u thuis te bezorgen. Wij zorgen voor het transport en de levering tot aan uw deur. Daarnaast bestaat de optie om de montage door ons team te laten verzorgen; houd er rekening mee dat hieraan extra kosten verbonden zijn. Voor wie de uitgaven zoveel mogelijk wil beperken, raden wij aan om enkele handige kennissen of vrienden te mobiliseren en de unit zelf op te halen met een aanhanger.

Wilt u meer inzicht krijgen in het proces van levering? We nodigen u uit om hier te klikken voor een video die de plaatsing van een woonunit illustreert, waarbij u stap voor stap kunt zien hoe wij te werk gaan.

Neem bij vragen contact op of vraag een offerte aan!

Nieuwsgierig geworden naar een luxe woonunit kopen? Neem gerust contact met ons op! Bel naar 078 48 02 57, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.be of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder in je zoektocht!

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een woonunit van Snelbouwkantoor?

Het eerste voordeel en ook gelijk het belangrijkste voordeel is dat de unit die wij verkopen demontabel is. Op deze manier kan de tijdelijke woonunit niet alleen makkelijk worden opgebouwd maar ook weer makkelijk worden afgebouwd. Het verhuizen van het Snelbouwkantoor gaat dus ook met gemak. Dit is voordelig en bespaart je veel tijd en moeite. Een ander voordeel is dat de luxe woonunit een moderne uitstraling met de antracieten kleur. Kortom zijn de opties bij Snelbouwkantoor eindeloos en hopen wij u te kunnen voorzien van een droom unit.