Tuinstudio in diverse afmetingen


Op zoek naar een tuinstudio? De units van Snelbouwkantoor zijn ideaal om jouw eigen tuinstudio te creëren. Het fijne aan onze units is dat ze goed geïsoleerd zijn met 50mm EPS. Naast een studio voor in de tuin is onze unit ook ideaal als kantoorunit of als bouwkeet op een bouwplaats. Bij de levering van onze unit zitten minimaal 2 raampanelen waarvan u plek zelf kunt bepalen. Onze producten zijn niet alleen handig voor particulieren maar ook voor bedrijfsmatig gebruik. Wij overtuigd van onze topkwaliteit en daarom bieden wij altijd één jaar anti-roest garantie!

Benieuwd naar de tuinstudio? vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Meer weten over de voordelen en de prijzen? Neem gerust contact op! Bel naar 078 48 02 57, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.be of vul het contactformulier in.

Filter

Eigenschappen van de tuinstudio

Er zijn twee dingen die wij altijd nastreven: klantgerichtheid en topkwaliteit. Een geweldige eigenschap van ons product is de demonteerbare tuinstudio. Bovendien zijn onze panelen voorzien van 50 mm EPS. Wat betreft de vloer, deze heeft standaard een makkelijk schoon te houden vinyl toplaag. Bij levering van de werkplek ontvangt u standaard 2 raampanelen die u zelf op de gewenste plek kunt monteren.

Waarom een studio in de tuin?

Een groot voordeel van een tuinstudio is dat u uw eigen werkplek kunt creëren voor thuiswerken, of het om kunt vormen tot een creatieve werkplaats. Dankzij de demonteerbaarheid van de studio vergt het weinig moeite om de unit af te bouwen. Daarnaast biedt de studio ook uitstekende opslagmogelijkheden. Kortom, ons product is ideaal voor diverse situaties!

Afmetingen en kleuren van de tuinstudio

Wij hebben standaard twee kleuren op voorraad: zwart en antraciet. Ons assortiment omvat verschillende standaardafmetingen, waaronder 2 x 2m, 3 x 2m en 4 x 2m. Zo kunt u kiezen uit diverse formaten om de perfecte studio voor uw behoeften te vinden. Of u nu op zoek bent naar een compacte werkplek of een ruimere creatieve studio, wij hebben de oplossing voor u.

Neem bij vragen contact op!

Heeft u interesse in een tuinstudio of heeft u nog vragen over de moderne tuinstudio? Neem dan contact met ons op! Bel naar 078 48 02 57, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.be of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag in de zoektocht naar uw droomunit.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een tuinstudio?

Het belangrijkste voordeel van onze studio's is hun demonteerbaarheid. Dit betekent dat de tuinstudio altijd moeiteloos kan worden op- en afgebouwd, waardoor hij gemakkelijk verplaatsbaar en op te bergen is. Als u de studio na verloop van tijd wilt verplaatsen, is dat geen enkel probleem en kan dit met gemak worden gedaan. Bovendien straalt de demonteerbare tuinstudio luxe uit.

Kan ik ook een gebruikte tuinstudio bij jullie kopen?

De Snelbouwkantoren zijn nog redelijk nieuw. Wij denken dat u dus alsnog bij ons goedkoper uit bent met een nieuwe unit dan bij een andere leverancier voor een tweedehands unit. Onze Snelbouwkantoren bieden daarnaast eindeloze mogelijkheden in afmetingen, kleuren en de indeling.