Tuinstudio in diverse afmetingen


Op zoek naar een tuinstudio? De units van Snelbouwkantoor zijn ideaal om jouw eigen tuinstudio te creëren. Het fijne aan onze units is dat ze goed geïsoleerd zijn met 50mm EPS. Naast een studio voor in de tuin is onze unit ook ideaal als kantoorunit of als bouwkeet op een bouwplaats. Bij de levering van onze unit zitten minimaal 2 raampanelen waarvan u plek zelf kunt bepalen. Onze producten zijn niet alleen handig voor particulieren maar ook voor bedrijfsmatig gebruik. Wij overtuigd van onze topkwaliteit en daarom bieden wij altijd één jaar anti-roest garantie!

''Onze producten zijn niet alleen handig voor particulieren maar ook voor bedrijfsmatig gebruik.''

Curieus naar dit product? vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Meer weten over de voordelen en de prijzen? Neem gerust contact op! Bel naar 078 48 02 57, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.be of vul het contactformulier in.

Filter

Eigenschappen tuinstudio

Er zijn twee dingen dat wij altijd proberen na te streven: Klantgerichtheid en topkwaliteit. Naast één jaar anti-roest garantie hanteren wij ook nog eens de laagste prijs garantie! De eerste goede eigenschap van ons product is dat de tuinstudio demontabel is. Daarnaast zit er in onze panelen natuurlijk 50 mm EPS verwerkt. Als we kijken naar de vloer dan is dit standaard een vinyl toplaag die makkelijk is schoon te houden. Bij de levering van de werkplek zitten standaard 2 raampanelen die u zelf op de gewenste plek kunt monteren.

Waarom een studio in de tuin?

Een groot voordeel van een studio in de tuin is dat je een eigen werkplek kan creëren voor het thuiswerken of dat je er bijvoorbeeld een creatieve werkplaats van kan maken. Omdat de tuinstudio demontabel is kost het weinig moeite om de unit af te bouwen. Naast een werkplek is de unit ook een goede ruimte voor opslag. Al met al is ons product ideaal voor verschillende situaties!

Afmetingen en kleuren

Er zijn 3 kleuren die wij standaard op voorraad hebben, namelijk: Zwart, groen en antraciet. Speciale RAL kleuren zijn ook mogelijk op aanvraag maar dit kost vaak wel wat meer. Er is een goede kans dat bij speciale aanvragen de levertijd ook langer omdat wij hier dan geen voorraad in hebben. Wij hebben een aantal standaard afmetingen in ons assortiment zitten maar door meerdere units met elkaar te koppelen in er veel mogelijk. Een aantal van onze onderwerpen zijn: 2 x 2m, 3 x 2m, 4 x 2m, 4 x 3m en een 4 x 4m.

Neem bij vragen contact op!

Heb je interesse in een tuinstudio of  heb je nog vragen over het product? Neem dan contact met ons op! Bel naar 078 48 02 57, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.be of vul het contactformulier in. Wij helpen je graag in de zoektocht naar jouw droomkantoor.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een tuinstudio?

Onze studio’s zijn demontabel en dat is ook gelijk het belangrijkste voordeel. Dit betekent dat de tuinstudio altijd zonder moeite is op- en afgebouwd. Hierdoor is de tuinstudio ook eenvoudig verplaatsbaar en eventueel opbergbaar. Wilt u na een tijd de studio graag verplaatsen? Dan is dat geen enkel probleem en kan dit met gemak gedaan worden. Verder heeft de demontabele tuinstudio een luxe uitstraling en is die beschikbaar in bijna alle RAL kleuren. Kortom zijn de opties die wij bieden bij Snelbouwkantoor eindeloos!

Kan ik ook een gebruikte tuinstudio bij jullie kopen?

De Snelbouwkantoren zijn nog redelijk nieuw. Wij denken dat u dus alsnog bij ons goedkoper uit bent met een nieuwe unit dan bij een andere leverancier voor een tweedehands unit. Onze Snelbouwkantoren bieden daarnaast eindeloze mogelijkheden in afmetingen, kleuren en de indeling.