Tuinschuur voor opslag


Last van ruimte te kort in huis? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van een tuinschuur. Deze unit is gemakkelijk in uw tuin te plaatsen en is ook nog eens goed geïsoleerd. Door de isolatie kunt u ook de duurdere spullen opslaan in de tuinschuur. Bij de producten van Snelbouwkantoor zijn er veel mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld heel de indeling zelf bepalen door de losse panelen. De deur aan de korte zijde of lange zijde? Het kan allemaal! Wij hebben geprobeerd een zo breed mogelijk assortiment te creëren zodat er voor elk wat wils is. Als bedrijf vinden wij klantgerichtheid heel belangrijk, door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan. Onze medewerkers hebben bijna elke situatie al wel een keer gezien en daarom is geen één vraag te moeilijk.

''Wij hebben geprobeerd een zo breed mogelijk assortiment te creëren zodat er voor elk wat wils is. ''

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 078 48 02 57, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.be of vul het contactformulier in.

Filter

Hoe gaat de opbouw van een tuinschuur?

Wij begrijpen dat je je misschien afvraagt hoe de opbouw van een tuinschuur in zijn werk gaat. Gelukkig is dit heel makkelijk en komt er ook geen zwaar gereedschap aan te pas. Wij adviseren wel om altijd een set moersleutels (13 mm en 19 mm), momentsleutels en een boormachine te regelen. Omdat ons product eigenlijk gewoon bestaat uit een aantal panelen gaat ook het afbouwen erg makkelijk. Als je op een later moment besluit te verhuizen dan kan de schuur gemakkelijk mee. 

Diverse eigenschappen tuinschuur

Er zitten natuurlijk wel een aantal goede eigenschappen aan een tuinschuur kopen. Iets dat al benoemd zit is de isolatie, er zit namelijk op verschillende plekken in het product 50 mm EPS verwerkt. De vloer van de schuur is een vinyl-toplaag in een mooie grijze kleur maar deze kan je zelf natuurlijk nog aanpassen. Verder is de indeling volledig zelf te bepalen, hier gaat hierbij dus om de plek van de deur en de ramen. Tot slot is het handig om te weten dat er hijskraan ogen en heftruck kokers aan het product bevestigd zitten. Dit maakt het mogelijk om op locatie de schuur een klein stukje te verplaatsen.

Veel verschillende maten/kleuren!

In het assortiment van Snelbouwkantoor zijn altijd een aantal kleuren op voorraad, namelijk: zwart, groen en antraciet. Heb je een andere kleur in gedachten? vraag ons dan vooral naar de mogelijkheden want wij kunnen ook speciale aanvragen realiseren. Omdat de tuinschuur bestaat uit allemaal losse panelen van ongeveer een meter zijn er veel afmetingen mogelijk. De afmetingen die standaard in ons assortiment zitten zijn: 2 x 2m, 3 x 2m, 4 x 2m, 4 x 3m en 4 x 4m. Daarnaast kunnen we ook nog units koppelen om zo zoals 6 x 4m te creëren. 

Waarom kiezen voor Snelbouwkantoor?

Niet alleen een tuinschuur kopen heeft voordelen maar natuurlijk ook het bedrijf Snelbouwkantoor. Het eerste voordeel is dat wij altijd de laagste prijs garantie van Nederland en België hebben. Het tweede voordeel is dat wij in Nederland altijd een goede voorraad hebben en daarom snel uit voorraad kunnen leveren. Door onze jarenlange ervaring is voor ons geen één vraag te moeilijk en staat onze klantenservice altijd voor je klaar. Tot slot hebben we natuurlijk regelmatig interessante aanbiedingen!

Levering tuinschuur

Het is mogelijk om de tuinschuur aan huis te laten bezorgen, deze kosten zitten alleen nog niet in de prijs verwerkt. Verder is het ook mogelijk om de opbouw door ons te laten verzorgen, ook hier komen dan nog extra kosten bij kijken. Als je de kosten het liefst zo laag mogelijk wilt houden dan adviseren wij om met een aanhanger naar één van onze locaties te komen. Door het zelf ophalen heb je natuurlijk ook niet te maken met eventuele levertijden. 

Neem bij vragen contact op!

Overtuigd van de voordelen van ons product? Plaats vandaag nog een bestelling in de webshop of vraag een vrijblijvende offerte aan. Er is bij ons van alles mogelijk voor een goede prijs! heb je nog vragen, bijvoorbeeld over de montage? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers helpen je graag verder! Bel naar 078 48 02 57, mail naar info@snelbouwkantoor.be of vul het contactformulier in.

 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een tuinschuur bij Snelbouwkantoor?

De tuinschuur is demontabel en wij vinden dat gelijk een groot voordeel. Het is daardoor makkelijk om de unit snel op en af te bouwen. Bij het uit elkaar halen van de schuur kan deze als bouwpakket worden opgeslagen of vervoerd worden. Dit is voordelig en bespaart je veel tijd en moeite. Verder is het ook een groot voordeel dat de unit in veel verschillende RAL kleuren beschikbaar is en dat u de indeling zelf kunt bepalen.

Is er een mogelijkheid voor een tuinschuur huren?

Op het moment is het nog niet mogelijk een tuinschuur te huren bij Snelbouwkantoor maar hebben we alleen een tuinschuur te koop. Wij maken wel altijd gebruik van de laagste prijs garantie dus er is een goede kans dat je bij ons uiteindelijk voordeliger uit bent voor een schuur kopen dan om er een te huren.