Tuinschuur voor opslag


Heeft u last van ruimtegebrek in huis? Overweeg dan eens de mogelijkheden van een tuinschuur. Deze unit kan eenvoudig in uw tuin worden geplaatst en biedt uitstekende isolatie, waardoor u zelfs waardevolle spullen kunt opslaan. Bij Snelbouwkantoor bieden we een scala aan mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld de indeling volledig naar wens aanpassen met behulp van de losse panelen. Of u nu de deur aan de korte zijde of lange zijde wilt, het is allemaal mogelijk! We streven ernaar om een zo breed mogelijk assortiment te bieden, zodat er voor ieder wat wils is.

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 078 48 02 57, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.be of vul het contactformulier in.

Filter

Hoe gaat de opbouw van een tuinschuur?

We begrijpen dat u zich mogelijk afvraagt hoe de opbouw van een tuinschuur verloopt. Gelukkig is dit proces heel eenvoudig en vereist het geen zwaar gereedschap. Wij raden echter wel aan om altijd een set moersleutels (13 mm en 19 mm), momentsleutels en een boormachine bij de hand te hebben. Aangezien ons product hoofdzakelijk bestaat uit een aantal panelen, verloopt ook het afbreken ervan moeiteloos. Mocht u in de toekomst besluiten te verhuizen, dan kan de schuur probleemloos worden meegenomen.

Diverse voordelen van het aanschaffen van een tuinschuur

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan de aanschaf van een tuinschuur. Zoals eerder vermeld, is isolatie een belangrijk aspect; het product bevat namelijk 50 mm EPS op verschillende plaatsen. De vloer van de schuur heeft een vinyl-toplaag in een aantrekkelijke kleur. Bovendien kunt u de indeling volledig zelf bepalen, inclusief de plaatsing van de deur en de ramen. Ten slotte is het handig om te weten dat er hijskraanogen en heftruckkokers aan het product zijn bevestigd, waardoor het mogelijk is om de schuur op locatie een klein stukje te verplaatsen.

Veel verschillende maten/kleuren!

In het assortiment van Snelbouwkantoor hebben we altijd een aantal standaardkleuren op voorraad, namelijk zwart en antraciet. Omdat de tuinschuur bestaat uit losse panelen van ongeveer een meter, zijn er talloze mogelijkheden qua afmetingen en indelingen. De standaardafmetingen die beschikbaar zijn in ons assortiment zijn 2 x 2m, 3 x 2m en 4 x 2m.

Waarom kiezen voor Snelbouwkantoor?

Het aanschaffen van een tuinschuur bij Snelbouwkantoor biedt talrijke voordelen, zowel voor het product zelf als voor het bedrijf. Een belangrijk voordeel is onze laagsteprijsgarantie in zowel Nederland als België, wat u de zekerheid geeft dat u altijd de beste deal krijgt. Daarnaast beschikken we in Nederland over een ruime voorraad, waardoor we snel kunnen leveren. Onze jarenlange ervaring betekent dat geen enkele vraag voor ons te moeilijk is, en onze klantenservice staat altijd klaar om u met raad en daad bij te staan.

Levering van de tuinschuur

Het is mogelijk om de tuinschuur aan huis te laten bezorgen, deze kosten zitten alleen nog niet in de prijs verwerkt. Verder is het ook mogelijk om de opbouw door ons te laten verzorgen, ook hier komen dan nog extra kosten bij kijken. Als u de kosten het liefst zo laag mogelijk wilt houden dan adviseren wij om met een aanhanger naar één van onze locaties te komen. Door het zelf ophalen heeft u natuurlijk ook niet te maken met eventuele levertijden. 

Neem bij vragen contact op!

Bent u overtuigd over de voordelen van ons product? Plaats vandaag nog een bestelling in de webshop of vraag een vrijblijvende offerte aan. Er is bij ons van alles mogelijk voor een goede prijs! heeft u nog vragen, bijvoorbeeld over de montage? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers helpen u graag verder! Bel naar 078 48 02 57, mail naar info@snelbouwkantoor.be of vul het contactformulier in.  

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een tuinschuur bij Snelbouwkantoor?

De demonteerbaarheid van de tuinschuur is een groot voordeel dat we direct benadrukken. Hierdoor is het eenvoudig om de unit snel op te bouwen en af te breken. Bij het demonteren kan de schuur worden opgeslagen of vervoerd als een bouwpakket, wat kostenefficiënt is en veel tijd en moeite bespaart.

Is er een mogelijkheid voor een tuinschuur huren?

Op het moment is het nog niet mogelijk een tuinschuur te huren bij Snelbouwkantoor maar hebben we alleen een tuinschuur te koop. Wij maken wel altijd gebruik van de laagste prijs garantie dus er is een goede kans dat je bij ons uiteindelijk voordeliger uit bent voor een schuur kopen dan om er een te huren.  [/vc_column_text] [/vc_column] [/vc_row]