Tuinkantoor als werkplek


Een tuinkantoor is de perfecte oplossing voor particulieren die bij het thuiswerken hun werk- en privéleven graag gescheiden houden. Het kan ook een uitkomst bieden wanneer u thuis onvoldoende ruimte heeft om een comfortabele werkplek in te richten. Al onze tuinkantoren zijn uitstekend geïsoleerd met 50mm EPS, wat zorgt voor een comfortabele werkomgeving het hele jaar door. Standaard is elk tuinkantoor voorzien van minimaal twee ramen die zowel op een kantel- als kiepstand gezet kunnen worden, waardoor u geniet van voldoende natuurlijk licht en ventilatie. Daarnaast bieden we diverse uitbreidingsmogelijkheden aan voor zowel ramen als deuren, zodat u uw tuinkantoor volledig naar wens kunt aanpassen.

Curieus naar dit product? vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Meer weten over de voordelen en de prijzen? Neem gerust contact op! Bel naar 078 48 02 57, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.be of vul het contactformulier in.

Filter

Over het tuinkantoor

Bij Snelbouwkantoor streven we naar twee essentiële pijlers: klantgerichtheid en topkwaliteit. Onze overtuiging in de uitmuntende kwaliteit van onze producten wordt onderstreept door onze standaard één jaar anti-roest garantie! Een van de grote voordelen van onze tuinkantoren is de demonteerbaarheid, waardoor zowel de opbouw als de afbouw moeiteloos verlopen. Bovendien is in diverse onderdelen van de unit 50 mm EPS verwerkt, waardoor u voorbereid bent op alle weersomstandigheden. De vloer van het tuinkantoor is voorzien van een vinyl toplaag, wat het tevens eenvoudig maakt om schoon te houden.

Waarom een tuinkantoor kopen?

Een tuinkantoor biedt de mogelijkheid om tijdens het thuiswerken over uw eigen afgesloten ruimte te beschikken, waardoor het eenvoudiger wordt om werk en privé gescheiden te houden. Naast de ideale functie als kantoor kan de unit ook uitstekend worden gebruikt voor opslagdoeleinden, als salon of als creatieve ruimte. Kortom, ons product biedt veelzijdigheid en is ideaal voor diverse situaties!

Verschillende afmetingen tuinkantoor te koop

In ons assortiment bieden we tuinkantoren aan in verschillende afmetingen, beschikbaar in twee standaard kleuren die wij altijd op voorraad houden: zwart en antraciet. Onze selectie omvat een reeks van standaardafmetingen om aan uw specifieke behoeften te voldoen, waaronder compacte opties van 2x2 meter, middelgrote modellen van 3x2 meter en ruimere varianten van 4x2 meter. Deze variëteit in afmetingen en kleuren zorgt ervoor dat u het tuinkantoor kunt kiezen dat niet alleen praktisch is voor uw werkbehoeften, maar ook esthetisch aansluit bij de stijl van uw tuin.

Neem bij vragen contact op!

Nieuwsgierig geworden naar ons tuinkantoor of heeft u nog een aantal vragen? Neem dan contact met ons op! Bel naar 078 48 02 57, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.be of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag in de zoektocht naar uw droomkantoor.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een tuinkantoor?

Onze tuinkantoren zijn demontabel, waardoor ze gemakkelijk ter plaatse kunnen worden opgebouwd. Dankzij deze eenvoudige opbouw zijn ze ook moeiteloos te demonteren en op te bergen. Als u gaat verhuizen en uw tuinkantoor wilt meenemen, is dat geen enkel probleem. Na demontage wordt het kantoor een soort bouwpakket dat gemakkelijk kan worden vervoerd. Bovendien straalt het demontabele tuinkantoor luxe uit en is het verkrijgbaar in diverse kleuren.

Kan ik ook een gebruikte tuinkantoor bij jullie kopen?

De Snelbouwkantoren zijn nog redelijk nieuw. Wij denken dat u dus alsnog bij ons goedkoper uit bent met een nieuwe unit dan bij een andere leverancier voor een tweedehands unit.  [/vc_column_text] [/vc_column] [/vc_row]