Tuinkantoor als werkplek


Een tuinkantoor is ideaal voor particulieren die met het thuiswerken graag hun privé situatie gescheiden wilt houden. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u te weinig ruimte in huis heeft om een mooie werkplek te maken. Al onze tuinkantoren zijn geïsoleerd met 50mm EPS en daarom is het ook in de winter aangenaam om in de unit te werken. We zijn onze producten ook vaak terug op een bouwplaats als bouwkeet of bijvoorbeeld als noodwoning. Bij de levering van onze unit zitten minimaal 2 ramen die op kantel en kiep stand kunnen. Wij zijn overtuigd van onze topkwaliteit en daarom bieden wij altijd één jaar anti-roest garantie!

''Een tuinkantoor is ideaal voor particulieren die met het thuiswerken graag hun privé situatie gescheiden wilt houden.''

Curieus naar dit product? vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Meer weten over de voordelen en de prijzen? Neem gerust contact op! Bel naar 078 48 02 57, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.be of vul het contactformulier in.

Filter

Over het tuinkantoor

Bij Snelbouwkantoor proberen we ons te focussen op twee dingen: Klantgerichtheid en topkwaliteit. Omdat wij overtuigd zijn van onze goede kwaliteit bieden wij standaard één jaar anti-roest garantie! Een groot voordeel is dat onze tuinkantoren demontabel zijn en daarom zal de opbouw en afbouw makkelijk gaan. Daarnaast zit er in verschillende onderdelen van unit 50 mm EPS verwerkt, zo ben je voorbereid voor elke weersomstandigheden. De vloer van de tiny huis beschikt over een vinyl toplaag, dit maakt het ook gemakkelijk schoon te houden. Bij de levering van het kantoor zitten minimaal 2 ramen die u zelf op de gewenste plek kunt monteren.

Waarom een tuinkantoor kopen?

Een tuinkantoor maakt het mogelijk om tijdens het thuiswerken je eigen afgesloten ruimte te hebben. Op deze manier is het veel makkelijk om werk en privé gescheiden te houden. Naast dat de unit ideaal is als kantoor kan die natuurlijk ook goed gebruikt worden voor bepaalde opslag en als salon of creatieve ruimte. Al met al kan je heel veel met ons product en is die ideaal voor diverse situaties!

Verschillende afmetingen tuinkantoor te koop

Er zijn 3 kleuren die wij standaard op voorraad hebben, namelijk: Zwart, groen en antraciet. Speciale RAL kleuren zijn ook mogelijk op aanvraag maar dit kost vaak wel wat meer. Er is een goede kans dat bij speciale aanvragen de levertijd ook langer omdat wij hier dan geen voorraad in hebben. Wij hebben een aantal standaard afmetingen in ons assortiment zitten maar door meerdere units met elkaar te koppelen in er veel mogelijk. Zo kunnen we bijvoorbeeld zelf een 6 x 4 meter unit creëren. De units die standaard in het assortiment zitten zijn: 2x2 meter, 3x2 meter, 4x2 meter, 4x3 meter en 4x4 meter

Neem bij vragen contact op!

Nieuwsgierig geworden naar ons tuinkantoor of heeft u nog een aantal vragen? Neem dan contact met ons op! Bel naar 078 48 02 57, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.be of vul het contactformulier in. Wij helpen je graag in de zoektocht naar jouw droomkantoor.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een tuinkantoor?

Onze tuinkantoren zijn demontabel en daarom makkelijk opgebouwd op locatie. Naast de makkelijke opbouw is het kantoor ook makkelijk te demonteren en daarom makkelijk op te bergen. Gaat u verhuizen en wilt u het tuinkantoor meenemen? Dit is geen enkel probleem, na het demonteren is het kantoor weer een soort bouwpakket dat makkelijk vervoerd kan worden. Verder heeft de demontabele tuinkatoor een luxe uitstraling en is die beschikbaar in bijna alle RAL kleuren. Kortom zijn de opties die wij bieden bij Snelbouwkantoor eindeloos!

Kan ik ook een gebruikte tuinkantoor bij jullie kopen?

De Snelbouwkantoren zijn nog redelijk nieuw. Wij denken dat u dus alsnog bij ons goedkoper uit bent met een nieuwe unit dan bij een andere leverancier voor een tweedehands unit. Onze Snelbouwkantoren bieden daarnaast eindeloze mogelijkheden in afmetingen, kleuren en de indeling.