Tuincontainer assortiment


Wij begrijpen dat een tuincontainer geen dagelijkse uitgave is voor de meeste mensen. Ons doel is daarom ook om je alle eigenschappen en voordelen van ons product te vertellen. Wij zien bij ons klanten dat veel mensen de tuincontainer gebruiken voor extra opslag of als extra kantoorplek. Omdat de unit geïsoleerd is heb je de mogelijkheid om het ook in de winter aangenaam te maken. Als je op een later moment besluit te verhuizen dan kan de geïsoleerde unit makkelijk mee verhuisd worden. Bij Snelbouwkantoor vinden we het heel belangrijk dat er voor elk wat wils is, daarom vinden wij zelf dat we een breed assortiment ontwikkeld hebben. De afgelopen jaren hebben onze collega's veel situaties meegemaakt en kunnen je daarom van het beste advies voorzien.

''Bij Snelbouwkantoor vinden we het heel belangrijk dat er voor elk wat wils is, daarom vinden wij zelf dat we een breed assortiment ontwikkeld hebben.''

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 078 48 02 57, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.be of vul het contactformulier in.

Filter

De tuincontainer eigenschappen

De tuincontainer van Snelbouwkantoor heeft veel verschillende eigenschappen, we hebben ze even voor je op een rijtje gezet. De eerste eigenschap is over de isolatie, dit is altijd 50 mm EPS mineraal wol die op verschillende plekken verwerkt zit. Deze isolatie is misschien niet genoeg om in te slapen maar wel voor opslag. De tweede eigenschap is dat alle producten demontabel zijn en daarom, je zult er dus met de opbouw snel achter komen hoe makkelijk het gaat. Aan elke container zitten regengoten bevestigd voor de afvoer van water, dit helpt tegen lakken. Je kan er voor kiezen om zelf een vloer in de unit te laten plaatsen, wij leveren altijd standaard een vinyl toplaag vloer in een grijze kleur.

Waarom een tuincontainer?

Maar de grote vraag is natuurlijk, waarom is het fijn om een tuincontainer te hebben? De container wordt geleverd als een soort bouwpakket en bestaat uit allemaal losse panelen. Op het moment dat je de unit wilt afbouwen dan kan die gewoon weer vervoerd worden als bouwpakket. Verder denken veel klanten dat ze gebruik moeten maken van veel zwaar gereedschap, dit is totaal niet het geval. Wij raden altijd aan om een set moersleutels, momentsleutels en een boormachine te regelen. Tot slot heb je ook niet veel mensen nodig voor de opbouw, wij raden aan om het altijd met minimaal twee personen te doen.

Mogelijkheden tuincontainer

Een tuincontainer kopen bij Snelbouwkantoor? Het product is te verkrijgen in veel verschillende maten. De panelen van onze containers kunnen aan elke zijde gekoppeld worden met elkaar, hierdoor is het mogelijk om zo één grotere afmeting te maken. Een aantal afmetingen die wij standaard verkopen zijn: 2 x 2m, 3 x 2m, 4 x 2m, 4 x 3m en 4 x 4m. Verder zie je bij ons op de website ook altijd drie kleuren voorbij komen. De kleuren zwart, groen en antraciet proberen wij altijd op voorraad te hebben en zijn daarom vaak ook snel te leveren. Liever een eigen RAL kleur kiezen? Dat kan! Ga bijvoorbeeld voor een kleur die goed bij je huis past of in de kleuren van je bedrijf. Neem vooral even contact op over de prijs en levertijden. 

Belangrijke punten

Voordat je definitief besluit een tuincontainer te kopen adviseren wij je om rekening te houden met een aantal punten. Het eerste punt is de beschikbare ruimte die je hebt om de container bij je in de tuin te plaatsen. Wij raden aan om altijd iets ruimer te rekenen met een marge van een halve meter. Daarnaast moet je zelf goed beslissen hoeveel ruimte je denkt nodig te hebben binnen in de unit, achteraf kan er nog verder uitbereid worden. Tot slot is het erg belangrijk om te bedenken of je de unit zelf bij ons op locatie kunt komen ophalen met een aanhanger. Zo niet maak dan gebruik van onze transport service. 

Neem gerust contact met ons op!

Curieus geworden naar een tuincontainer kopen? Plaats vandaag nog een bestelling in de webshop of vraag een vrijblijvende offerte aan. Er zijn bij ons ontzettend veel mogelijkheden! heb je nog vragen, bijvoorbeeld over de montage? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers helpen je maar al te graag! Bel naar 078 48 02 57, mail naar info@snelbouwkantoor.be of vul het contactformulier in.

 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een tuincontainer bij Snelbouwkantoor?

Wil jij graag een tuincontainer kopen? Lees hier dan nog een keer de voordelen van het product van Snelbouwkantoor. Al onze producten zijn demontabel en dat betekent dat je kan rekenen op een snelle opbouw. Maar daarnaast gaat ook de afbouw heel makkelijk en kan je de unit weer als bouwpakket opbergen. Het grootste voordeel is natuurlijk de isolatie, hierdoor kan je het in de winter ook nog aangenaam en waterdicht maken. Tot slot is het fijn dat je indeling zelf kan beslissen. Raampanelen, deurpanelen en dichte panelen kunnen dus op elke gewenste plek komen.