Tuincontainer assortiment


Bij Snelbouwkantoor begrijpen we dat de aanschaf van een tuincontainer niet voor iedereen een alledaagse investering is. Veel van onze klanten zetten deze units in voor extra opslagruimte of als werkplek, mede dankzij de isolatie die comfort biedt, zelfs in de wintermaanden. Het praktische ontwerp maakt het ook mogelijk om de geïsoleerde unit eenvoudig mee te nemen bij een verhuizing. Wij hechten veel waarde aan diversiteit in ons aanbod en streven ernaar om een breed assortiment te bieden dat aan ieders wensen voldoet. Onze ervaren collega's hebben door de jaren heen een schat aan situaties meegemaakt en zijn daardoor uitstekend in staat om je van deskundig advies te voorzien.

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 078 48 02 57, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.be of vul het contactformulier in.

Filter

De tuincontainer eigenschappen

De tuincontainers van Snelbouwkantoor bieden verschillende handige eigenschappen. Allereerst is er de isolatie, die bestaat uit 50 mm EPS-minerale wol. Hoewel deze isolatie wellicht niet voldoende is om erin te slapen, is het ideaal voor opslagdoeleinden. Daarnaast zijn alle producten demontabel, wat betekent dat u tijdens de opbouw snel zult ontdekken hoe eenvoudig het in elkaar zet. Bovendien zijn aan elke container regengoten bevestigd voor de afvoer van water, waardoor lekkage wordt voorkomen. Tot slot wordt standaard een vinyl toplaag vloer in een grijze kleur geleverd, maar u kunt er ook voor kiezen om zelf een vloer in de unit te plaatsen.

Waarom een tuincontainer?

De reden waarom het hebben van een tuincontainer zo prettig kan zijn. Deze containers worden geleverd als een soort bouwpakket, bestaande uit losse panelen. Het mooie is dat wanneer u de unit wilt afbouwen, deze gewoon weer vervoerd kan worden als bouwpakket. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over grote, onhandige stukken die niet te verplaatsen zijn. Veel klanten denken dat ze zwaar gereedschap nodig hebben om de container in elkaar te zetten, maar dat is niet het geval. Een set moersleutels, momentsleutels en een boormachine zijn vaak al voldoende. Het opbouwen van de container kan zelfs met minimaal twee personen worden gedaan. Zo wordt het een gezamenlijke klus en kunt u snel genieten van uw nieuwe tuincontainer

Mogelijkheden tuincontainer

Tuincontainers zijn een uitstekende keuze voor extra opslagruimte, een rustige werkplek in uw tuin of zelfs als een modern thuiskantoor. Bij Snelbouwkantoor bieden we standaard tuincontainers aan in de kleuren zwart en antraciet, met afmetingen van 2 x 2 meter3 x 2 meter en 4 x 2 meter. Naast de standaardmaten hebben we ons assortiment onlangs uitgebreid met nieuwe units die zijn voorzien van een houtlook afwerking. Hierbij bieden we nu ook de afmetingen 4 x 3 meter en 6 x 3 meter aan. Zo kunt u de perfecte tuincontainer kiezen die past bij uw behoeften en stijl.

Belangrijke punten bij het kopen van een tuincontainer

Voordat u definitief besluit een tuincontainer te kopen, zijn er enkele belangrijke overwegingen waar u rekening mee moet houden:
  • Beschikbare ruimte: Denk goed na over de beschikbare ruimte in uw tuin waar u de container wilt plaatsen. Wij raden aan om altijd iets ruimer te rekenen, met een marge van ongeveer een halve meter. Zo heeft u voldoende ruimte om de container goed te positioneren.
  • Interne ruimte: Overweeg hoeveel ruimte u daadwerkelijk nodig heeft binnenin de unit. Wilt u alleen opslagruimte of ook een werkplek? Dit bepaalt mede de afmetingen van de container die het beste bij uw behoeften passen.
  • Vervoer: Bedenk of u de unit zelf kunt ophalen bij ons op locatie met een aanhanger. Als dat niet mogelijk is, kunt u gebruikmaken van onze transportdienst.

Neem gerust contact met ons op!

Benieuwd geworden naar een tuincontainer kopen? Plaats vandaag nog een bestelling in de webshop of vraag een vrijblijvende offerte aan. Er zijn bij ons ontzettend veel mogelijkheden! heeft u nog vragen, bijvoorbeeld over de montage? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers helpen u maar al te graag! Bel naar 078 48 02 57, mail naar info@snelbouwkantoor.be of vul het contactformulier in.  

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een tuincontainer bij Snelbouwkantoor?

Wilt u graag een tuincontainer kopen? Al onze producten zijn demontabel, wat betekent dat u kunt rekenen op een snelle opbouw én een eenvoudige afbouw. U kunt de unit na gebruik weer gemakkelijk als bouwpakket opbergen. Het grootste voordeel is natuurlijk de isolatie, waardoor u het ook in de winter comfortabel en waterdicht kunt maken. Tot slot is het prettig dat u de indeling zelf kunt bepalen. Raampanelen, deurpanelen en dichte panelen kunnen op elke gewenste plek worden geplaatst.. [/vc_column_text] [/vc_column] [/vc_row]