Snelbouwkantoor


Snelbouwkantoren zijn goed voor uiteenlopende situaties. Als uw kantoorruimte te krap is, u op zoek bent naar tijdelijke kantoorruimte dan zijn onze units een goede oplossing. Bovendien is het vaak praktisch om op een bouwplaats een kantoor te vestigen of een bouwkeet. Deze installatie is daar zeer geschikt voor." De kantoren van Snelbouw zijn goed geïsoleerd en hebben meerdere kantel-kiep ramen voor natuurlijk licht. Wij bieden niet alleen zakelijke klanten een oplossing maar ook particulieren kunnen goed gebruik maken van onze Snelbouwkantoren.

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar  ‎078 48 02 57, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.be of vul het contactformulier in.

Filter

Kantoorunit makkelijk zelf te monteren

Onze demontabele snelbouwkantoor kan makkelijk en snel worden opgebouwd bij u op locatie. Het fijne is dat hier verder ook geen zwaar gereedschap voor nodig is. Het enige dat van pas komt is een set moersleutels (13 mm en 19 mm), momentsleutels en een kruiskop schroevendraaier of boormachine. Deze eenvoudige montage maakt het mogelijk voor praktisch iedereen om hun eigen kantoorruimte in korte tijd op te zetten, zonder de noodzaak van gespecialiseerde kennis of hulp van buitenaf.

Binnenkant Snelbouw Kantoorunit

Ook aan de binnenkant is het Snelbouwkantoor volledig afgewerkt. De wanden zijn bekleed met hout of gecoate staalplaat. Voor de vloertoplaag hebben wij gekozen voor keizerlijk grijs. De Snelbouwkantoren zijn standaard geïsoleerd met 50mm EPS, zodat de warmte goed binnen blijft. Als u het allemaal nog wat aangenamer wilt maken, kunt u ervoor kiezen om zelf een airco- of verwarmingssysteem te installeren. Bij Snelbouwkantoor heeft u bovendien de vrijheid om het Snelbouwkantoor aan te passen naar uw behoefte; u kunt kiezen uit verschillende wanden die op uw gewenste plek in het Snelbouwkantoor geplaatst kunnen worden. U heeft de keuze uit een raamwand, een muurwand of simpelweg een deurwand!

Diverse maten Snelbouwkantoor

Het Snelbouwkantoor, beschikbaar in diverse maten en standaard in twee kleuren, biedt een flexibele en praktische oplossing voor uw tijdelijke of permanente kantoorbehoeften. Dit innovatieve concept bestaat uit een demontabel pakket, wat niet alleen eenvoudige montage en demontage mogelijk maakt, maar ook het transport naar verschillende locaties vergemakkelijkt. Met de mogelijkheid om raampanelen, deurpanelen en dichte panelen naar wens te configureren, kunt u de indeling van uw kantoorcontainer volledig aanpassen aan uw specifieke eisen. De standaardafmetingen van onze snelbouwkantoren omvatten opties van 2 x 2 meter, 3 x 2 meter en 4 x 2 meter, waardoor u de vrijheid heeft om de grootte te kiezen die het beste bij uw project past.

Neem contact met ons op!

Curieus naar de producten van Snelbouwkantoor of heb je nog vragen over het product? Neem dan contact met ons op! Bel naar  ‎078 48 02 57, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.be of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder in de zoektocht naar uw droomunit!

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een Snelbouwkantoor?

Het eerste voordeel van een Snelbouwkantoor is dat de container demontabel is. Hierdoor is de unit niet alleen eenvoudig op te bouwen, maar ook gemakkelijk te demonteren. Dit maakt het mogelijk om het Snelbouwkantoor eenvoudig te verplaatsen, wat meerdere voordelen biedt, zoals compacte opslag. Bovendien kan een Snelbouwkantoor moeiteloos van locatie worden veranderd als u van locatie wilt verhuizen. Dit levert een aanzienlijke tijds- en moeitebesparing op. Verder heeft de demontabele kantoorunit een zeer moderne uitstraling. Kortom, de opties bij ons zijn eindeloos en wij zijn ervan overtuigd dat wij u kunnen helpen.

Ons product is nog relatief nieuw, waardoor het momenteel niet mogelijk is om een gebruikte kantoorunit bij ons aan te schaffen. Ons advies is om een nieuw Snelbouwkantoor aan te schaffen, aangezien wij de laagste prijsgarantie bieden. Zo bent u voor een nieuwe kantoorunit van Snelbouwkantoor voordeliger uit dan voor een tweedehands kantoorunit bij andere leveranciers.