Demontabele Schaftkeet


Een schaftkeet, ook wel bouwkeet of pipowagen genoemd, is handig voor op een bouwplaats of voor aannemers. De schaftkeet is op verschillende plekken goed geïsoleerd waardoor het in de koude maanden ook nog aangenaam is. Bij Snelbouwkantoor streven we altijd naar de beste klantgerichtheid samen met de hoogste kwaliteit. Daarom hanteren wij ook zowel de laagste prijsgarantie als één jaar anti-roest garantie!

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar  ‎078 48 02 57, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.be of vul het contactformulier in.

Filter

Schaftkeet kopen bij Snelbouwkantoor

Wij zijn ervan overtuigd dat we bij Snelbouwkantoor een schaftkeet te koop hebben die gemaakt is van topkwaliteit. Op ons product zit daarom ook standaard één jaar anti-roest garantie. Onze schaftkeet is demontabel en heeft daarnaast nog veel meer eigenschappen. De eerste eigenschap is de isolatie die met 50mm EPS op verschillende plekken in de keet is verwerkt. De vloer van de schaftkeet is een vinyl toplaag die makkelijk schoon te houden is. Het dak van de unit is van staal en ook nog eens goed geïsoleerd, daarnaast bevat het dak regengoten voor de afvoer van regen. Bij de schaftkeet komen altijd minimaal twee ramen die zowel op een kier als helemaal open gezet kunnen worden.

Waarom een schaftkeet kopen?

De reden waarom onze unit zo goed te gebruiken is als schaftkeet is omdat die makkelijk te vervoeren in naar de volgende locatie. Op deze manier kan de de schaftkeet elke keer mee verhuisd worden wanneer die naar het volgende bouwterrein moet. Voor de werknemers is het een ideale ruimte om pauze in te houden en waardevolle spullen in achter te laten. Bovendien heeft de cabine twee ramen die geheel of gedeeltelijk kunnen worden geopend. In de zomermaanden kunt u het raam van de cabine openen en de frisse lucht inademen.

Afmetingen en kleuren schaftkeet

Wij hebben standaard drie kleuren op voorraad bij ons op locatie, namelijk: Zwart, groen en antraciet. Liever een andere kleur? Het is mogelijk om elke RAL-classic kleur bij ons op aanvraag te bestellen. Let hierbij wel op voor een langere levertijd en hogere kosten. Verder is er in de afmeting ook veel mogelijk aangezien de schaftkeet aan elke zijde gekoppeld kan worden. Van drie 4 x 2 meter units kan bijvoorbeeld ook een 6 x 4 meter unit gemaakt worden. 

De standaard afmetingen zijn:

Een 2 x 2m schaftkeet, 3 x 2m schaftkeet, 4 x 2m schaftkeet, 4 x 3m schaftkeet en een 4 x 4m schaftkeet.

Snel een schaftkeet opbouwen

De schaftkeet is helemaal demontabel en daarom simpel in elkaar te zetten. Het fijne aan ons product is dat er voor de montage geen zwaar gereedschap nodig is. Wij adviseren om een set moersleutels (13 mm en 19 mm), momentsleutels en een kruiskop schroevendraaier of boormachine te regelen. Verder zijn de gegalvaniseerde panelen van de schaftkeet gemaakt van licht materiaal. Ondanks de lichte panelen adviseren wij wel om altijd met twee personen te keet op te bouwen. Hierdoor is de montage veiliger en sneller.

Een schaftkeet kopen, waar moet je op letten?

Klanten vragen ons vaak wat ze moeten overwegen als ze een schaftkeet kopen. Als eerste adviseren wij om een vrije ruimte te berekenen met een marge van 0,5 meter waar de schaftkeet geplaatst gaat worden. Daarnaast is het natuurlijk logisch om ook goed te berekenen hoeveel ruimte er nodig is binnen in de unit, bij ruimte tekort kan later altijd nog uitgebreid worden. De montage is eenvoudig maar toch adviseren wij om altijd twee personen te regelen hiervoor. U kunt de kosten laag houden door de unit bij ons op locatie op te komen halen. Kunt u geen aanhanger regelen? Maak dan tegen een meerprijs gebruik van onze transportservice.

Schaftkeet te koop, stel vragen!

Bent u overtuigd van de schaftkeet? Vraag dan vandaag nog een gratis offerte aan. Alles is mogelijk voor een voordelige prijs! Wilt u meer weten over alle mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag. Bel naar ‎078 48 02 57, of vul het contactformulier in.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een schaftkeet bij Snelbouwkantoor?

Een groot voordeel van de schaftkeet van Snelbouwkantoor is de demontabele eigenschap. Hierdoor is het mogelijk om snel en gemakkelijk de unit te demonteren en te vervoeren.. Bovendien is het mogelijk om snel en makkelijk uit te bereiden mocht de schaftkeet toch iets te klein worden. Dit is kosteneffectief en bespaart veel tijd en moeite. Tot slot zijn de demonteerbare units zeer modern en verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. Kortom, de mogelijkheden met Snelbouwkantoor zijn eindeloos.

Kan ik ook een gebruikte schaftkeet bij jullie kopen?

Ons product is nog niet zo oud dus er is momenteel geen mogelijkheid om een gebruikte schaftkeet bij ons te kopen. Omdat wij wel de laagste prijsgarantie hanteren is ons advies is om alsnog te kijken naar een nieuwe schaftkeet van Snelbouwkantoor. Zo bent u bij ons waarschijnlijk goedkoper uit dan een tweedehands schaftkeet bij andere leveranciers. Onze Snelbouwkantoren bieden daarnaast eindeloze mogelijkheden in afmetingen, kleuren en de indeling

v