HERFST SALE 2023

Het is herfst en dat betekent dat onze herfstsale van start is gegaan! Ontvang nu een korting tot wel €200 op geselecteerde modellen bij Snelbouwkantoor. Als u geïnteresseerd bent in het aanschaffen van een Snelbouwkantoor, is dit het perfecte moment om toe te slaan. Wacht niet lang want OP=OP!

 Profiteer nu van kortingen tot €200 op geselecteerde modellen!

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 078 48 02 57, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.be of vul het contactformulier in.

Filter

De voordelen van een thuis kantoor

De herfst uitverkoop bij Snelbouwkantoor is gestart! Wij bieden kortingen tot wel €200 op speciaal geselecteerde modellen uit onze voorraad. Twijfelt u al een tijdje over de aanschaf van een Snelbouwkantoor? Wel, dan is dit hét moment om de knoop door te hakken. Maar wees er snel bij, want deze actie geldt zolang de voorraad strekt. Wacht dus niet te lang, OP=OP!

Onze Snelbouwkantoren zijn bijzonder veelzijdig en bieden oplossingen voor verschillende situaties. Of u nu behoefte heeft aan extra kantoorruimte, een thuiskantoor wilt creëren, of een bouwkeet zoekt voor op de bouwplaats, onze Snelbouwkantoren zijn perfect geschikt voor deze doeleinden. Het grote voordeel is dat u het Snelbouwkantoor volledig kunt aanpassen aan uw wensen, zoals de plaatsing van deuren en ramen. Met onze stevige, demonteerbare en flexibele Snelbouwkantoren bieden wij oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. En omdat we vertrouwen hebben in de kwaliteit van onze producten, bieden we standaard één jaar anti-roest garantie op al onze units.

Nieuw! Speciale raam en deur opties

Bij Snelbouwkantoor hebben we nu verschillende mogelijkheden voor ramen en deuren beschikbaar voor onze kantoorunits. Met deze extra opties, in combinatie met de vrijheid om zelf de indeling te bepalen, kunt u uw kantoorunit volledig naar eigen wens samenstellen. Of u nu meer lichtinval wenst of behoefte heeft aan een extra deur, wij hebben de oplossing die perfect aansluit bij uw specifieke behoeften. Als u twijfelt welke optie het meest geschikt is voor uw situatie, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze deskundige medewerkers van Snelbouwkantoor. Zij staan altijd klaar om u van het beste advies te voorzien.

Voordelen van een kantoorunit van Snelbouwkantoor

Het eerste voordeel is dat de kantoorunit demonteerbaar is en daardoor gemakkelijk op- en af te bouwen. Voor de montage is er geen zwaar gereedschap nodig. Dankzij de hijsogen en heftruckkokers kan het kantoor eenvoudig op korte afstand verplaatst worden. Een extra voordeel is de isolatie van 50 mm EPS, waardoor de warmte goed binnen blijft. Bovendien kan de indeling volledig naar eigen wens aangepast worden, inclusief de positie van deuren en ramen.

Meer weten over de sale modellen? Neem gerust contact op! Bel naar ‎078 48 02 57, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.be of vul het contactformulier in!