Opslagcontainer met isolatie te koop!

Filter

Snelbouwkantoor heeft sinds kort nieuwe deur en raam opties, het is dus mogelijk om uw opslagcontainer nog meer naar wens samen te stellen. Door onze nieuwe raam en deur opties is de unit perfect te gebruiken als opslagcontainer. Dit komt door de dubbele openslaande deuren en de mogelijkheid om geen ramen te nemen. Op meerdere plekken in de unit zit 50mm EPS verwerkt zodat u ook uw duurdere spullen kan opslaan in deze container.

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 078 48 02 57, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.be of vul het contactformulier in.

Opslagcontainer geïsoleerd kopen bij Snelbouwkantoor

Wanneer u besluit een geïsoleerde opslagcontainer te kopen bij Snelbouwkantoor dan heeft dit wel een aantal voordelen. De container voor opslag is namelijk ontzettend makkelijk verplaatsbaar vanwege de heftruck kokers en hijskraan ogen. Verder bestaat de container schuur uit allemaal losse panelen, het vervoeren van de opslagunit is dus heel gemakkelijk. Bij het kopen van de container kunt u zelf kiezen hoeveel ramen u wilt hebben, wij begrijpen dat wanneer de container gebruikt wordt voor opslag er geen ramen nodig zijn en hier kunt u dan ook korting voor krijgen. De standaard vloer in de opslagcontainer is een vinyl vloer, het voordeel hiervan is dat die ontzettend makkelijk is schoon te maken.

Voordeel van een geïsoleerde opslagcontainer

Een opslagcontainer is tegenwoordig niet meer nieuw, toch zien wij dat dit voornamelijk om on-geïsoleerde containers gaat. Wij van Snelbouwkantoor wouden daarom een container voor opslag creëren waar wel isolatie in verwerkt zit. Wanneer u van plan bent om duurdere spullen op te slaan in de unit dan is het niet fijn als hier vocht bij komt of dat de spullen in extreme kou staan. Naar dat u de unit voor opslag of als schuur gebruikt kan worden is het ook een perfecte werkkamer.

Let hier op met kopen van een opslagcontainer!

Interesse in een n geïsoleerde opslagcontainer kopen? Dan adviseren wij wel om rekening te houden met de volgende punten. Bereken ten eerste goed uit hoeveel ruimte u heeft op de container voor opslag te plaatsen op de gewenste plek, bereken het met een klein beetje marge. Verder is het natuurlijk ook handig om te beslissen hoeveel ruimte u denkt nodig te hebben binnen in de opslagcontainer. U  heeft de keuze uit een 3x2 meter opslagunit of een 4x2 meter opslagunit. Gaat u zelf de montage doen? Zorg dat u altijd minimaal twee man geregeld heeft, dit is wel echt nodig. Tot slot moet u beslissen of u de container voor opslag wilt laten leveren of dat u hem zelf komt ophalen met een aanhanger, de tweede optie is natuurlijk wel een heel stuk goedkoper.

Stel al uw vragen aan onze medewerkers!

Benieuwd geworden naar de geïsoleerde opslagcontainer? De medewerkers van Snelbouwkantoor hebben door de jaren heen elke mogelijke situatie al wel eens gehad! Als u ergens meer informatie over wilt hebben dan kunt u gerust contact met ons opnemen, wij helpen u maar al te graag. Bel naar 085 - 401 47 49 of vul het contactformulier in.

Veel gestelde vragen

Wat zijn de voordelen van Snelbouwkantoor?

Het bedrijf Snelbouwkantoor vind klantgerichtheid erg belangrijk, de medewerkers zullen er alles aan doen om u van A tot Z te helpen. Naast onze goede service bieden wij de laagste prijsgarantie.