Mobiel kantoor als werkplek


Bij Snelbouwkantoor zetten we ons voortdurend in voor klantgerichtheid en het leveren van topkwaliteit. Onze mobiele kantoren zijn veelzijdig inzetbaar en bieden uitkomst in diverse situaties, of het nu gaat om een extra kantoorruimte, een hobbykamer of een kantine. Ze zijn de ideale oplossing wanneer u plotseling behoefte heeft aan meer werkruimte; een Snelbouwkantoor kan snel en efficiënt worden ingezet om aan deze behoefte te voldoen.

Plaats direct een bestelling of vraag u kunt een offerte aanvragen! Wilt u meer te weten komen over onze voordelen en de mogelijkheden die er zijn? Neem dan met ons contact op! U kunt ook bellen naar 078 48 02 57, een mail verzenden naar info@snelbouwkantoor.be of u vult het contactformulier in.

Filter

Het mobiel kantoor

Deze kantoren zijn ontworpen met demonteerbaarheid in gedachten, waardoor ze eenvoudig te monteren en demonteren zijn. Elk kantoor is voorzien van een 50 mm EPS-isolatielaag die uitstekende bescherming biedt tegen kou, terwijl de vinyl vloer zowel warmtebehoud bevordert als het schoonmaken vereenvoudigt. Het stalen dak is geïsoleerd en uitgerust met goten aan alle vier de hoeken voor effectieve afwatering. De ruime, onderhoudsvrije kanteldakramen bieden flexibiliteit met draai-kiepfunctionaliteit, waardoor ze volledig of gedeeltelijk geopend kunnen worden voor ventilatie. Dit alles komt samen in een kantooroplossing die zowel praktisch als comfortabel is, ontworpen om aan uw behoeften te voldoen.

Waarom een mobiel kantoor?

Een van de grootste voordelen van een mobiel kantoor is de eenvoud en snelheid waarmee het geïnstalleerd kan worden. Deze kantoorunits zijn niet alleen gemakkelijk op te zetten, maar ook te demonteren, waardoor ze efficiënt afgebouwd en opgeslagen kunnen worden. Dit maakt de unit bijzonder flexibel inzetbaar; mocht u uw kantoorlocatie willen verplaatsen, dan is de aanschaf van een nieuw kantoor overbodig, wat u zowel tijd als moeite bespaart. Bovendien biedt een mobiel kantoor veelzijdige gebruiksmogelijkheden, zoals opslagruimte voor materialen of zelfs als tijdelijke woonruimte. Dankzij de goede isolatie en meerdere ramen genieten gebruikers van natuurlijk licht en comfort, ongeacht de toepassing. De units zijn beschikbaar in diverse afmetingen, waardoor onze modulaire kantoren een flexibele oplossing vormen voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers, met keuzes uit zowel vaste als demontabele eenheden.

Mobiele kantoren en hun afmetingen

In ons assortiment houden we altijd een diversiteit aan kleuren op voorraad, met name mat zwart en donker antraciet, om aan uw stijlvoorkeuren te voldoen. Onze standaard kantoorafmetingen zijn 2 x 2m, 3 x 2m en 4 x 2m, ontworpen om te voldoen aan verschillende ruimtebehoeften. Elk van deze units is volledig demonteerbaar, wat u de vrijheid geeft om de indeling naar wens aan te passen. U bepaalt zelf de plaatsing van de panelen, waaronder raampanelen, deurpanelen en dichte panelen, waardoor u volledige controle heeft over het ontwerp en de functionaliteit van uw kantoorruimte.

Levering mobiel kantoor

Wij bieden u de service aan om de volledige levering van uw demontabele kantoor te verzorgen, al is dit tegen een meerprijs. Vaak leveren we het mobiele kantoor als een handig bouwpakket direct aan uw locatie. Mocht u echter kosten willen besparen, dan heeft u ook de optie om de unit zelf bij ons op te halen. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat u de keuze heeft die het beste bij uw situatie en budget past.

Contact opnemen is gratis!

Heeft u interesse gekregen in een mobiel kantoor of heeft u nog andere vragen over onze kantoren? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen! Bel dan naar 078 48 02 57, verstuur een email naar info@snelbouwkantoor.be of u vult het contactformulier in. Wij helpen u namelijk al te graag in de zoektocht naar uw droomkantoor!

De meest gestelde vragen

Wat kunnen de voordelen van een kantoorunit van Snelbouwkantoor zijn?

Het grote voordeel van het Snelbouwkantoor is dat de container demonteerbaar is. Het mobiele kantoor kan dus snel en gemakkelijk worden gemonteerd en gedemonteerd. Hierdoor is het kantoor gemakkelijk te verplaatsen, wat veel voordelen heeft omdat het altijd kan worden opgeborgen. Bovendien kan het kantoor in Snelbouwkantoor gemakkelijk worden verplaatst indien een nieuw kantoor nodig is. Dit is een voordeel en bespaart veel tijd en energie.

Is het ook mogelijk om een tweedehandse kantoorunit bij jullie aan te schaffen?

Ons product is nog betrekkelijk nieuw, dus het is nog niet mogelijk om een gebruikte kantoormachine bij ons te kopen. Wij adviseren u om een nieuwe kantoorruimte in Snelbouwkantoor te kopen omdat wij een laagste prijsgarantie bieden. Een nieuw mobiel kantoor van Snelbouwkantoor is dus goedkoper dan een gebruikt kantoor van andere leveranciers.

Is er toevallig ook een optie om een zeecontainer kantoor bij jullie te kopen?

De containers waarvan onze mobiel kantoren zijn gemaakt zijn geen zeecontainers. Onze kantoor container is wel dezelfde maat als een zeecontainer. Ook ziet onze kantoor container er hetzelfde uit als een zeecontainer, alleen iets moderner. Daarnaast ligt de prijs van een zeecontainer heel hoog en wij proberen de prijs van onze kantoorunits zo laag mogelijk te houden om de laagste prijs te garanderen.