Mobiel kantoor als werkplek


Bij Snelbouwkantoor proberen wij altijd klantgerichtheid en de topkwaliteit na te streven, daarnaast garanderen wij de laagste prijs met onze laagste prijs garantie! Een mobiel kantoor is goed voor diverse situaties. Bijvoorbeeld, kantoren zijn te krap geworden en er moet op korte termijn extra werkruimte gecreëerd worden. Verder zie je ons product ook vaak terug op een bouwterrein. Deze unit is dus ideaal als bouwkeet.

Plaats direct een bestelling of vraag u kunt een offerte aanvragen! Wilt u meer te weten komen over onze voordelen en de mogelijkheden die er zijn? Neem dan met ons contact op! U kunt ook bellen naar 078 48 02 57, een mail verzenden naar info@snelbouwkantoor.be of u vult het contactformulier in.

Filter

Het mobiel kantoor

Onze belangrijkste bedrijfswaarden zijn klantgerichtheid en het bieden van de beste kwaliteit. Naast de hoge kwaliteit zijn onze kantoren ook de goedkoopste van Europa. Het mobiele kantoor is demontabel en daarom makkelijk op en af te bouwen. Een van andere kenmerken is dat hij geïsoleerd is met een 50 mm EPS-onderlaag, die beschermt tegen de kou. Bovendien is de vloer van het kantoor gemaakt van PVC en de toplaag van eikenhout, wat het schoonmaken vergemakkelijkt en ook nog eens de warmte vasthoudt. Het kantoor heeft een geïsoleerd stalen dak met goten op alle vier de hoeken om het regenwater af te voeren. De kanteldakramen in het kantoor zijn ruim en onderhoudsvrij. Zoals hierboven vermeld, zijn de ramen draai-kiep en kunnen ze volledig of half worden geopend.

Waarom een mobiel kantoor?

Een van de grote voordelen van een mobiel kantoor is dat het relatief snel en vooral gemakkelijk te installeren is. De kantoorunit kan ook worden gedemonteerd, wat betekent dat hij kan worden afgebouwd en worden opgeslagen. Daarom is de unit ook gemakkelijk te verplaatsen. Als u bijvoorbeeld uw kantoor moet verplaatsen, hoeft u na de aankoop van een mobiel kantoor geen nieuwe kantoorruimte meer te zoeken, te huren of te kopen. Dus je kunt jezelf die tijd en moeite besparen. Maar het kantoor kan ook worden gebruikt als opslagruimte voor uw spullen of als woonruimte - kortom, met een mobiele container kunt u overal naartoe! De mobiele kantoren zijn goed geïsoleerd en hebben meerdere ramen voor natuurlijk licht. De units zijn te verkrijgen in verschillende maten. Onze modulaire kantoren bieden een flexibele oplossing voor zowel particuliere als zakelijke klanten, met de optie van vaste of demonteerbare eenheden.

Mobiele kantoren en hun afmetingen

Wij hebben altijd verschillende kleuren op voorraad, namelijk: mat zwart, donker antraciet en groen. Het mobiele kantoor is ook verkrijgbaar in een groot aantal andere RAL Classic kleuren maar hier zitten wel extra kosten aan verbonden! Het is ook mogelijk het bureau in bijna elke maat te maken met behulp van hoezen. De kantoren kunnen zowel aan de korte als aan de lange zijde worden verbonden. Helaas kan de hoogte van de vouwkantoren niet worden vergroot door de kantoren op elkaar te stapelen. De eenheid is volledig demonteerbaar, zodat de gebruiker kan beslissen waar hij alle panelen wil plaatsen. Dit maakt controle mogelijk over de plaatsing van panelen in het kantoor, zoals raampanelen, deurpanelen en gesloten panelen.

De kantoren die wij standaard in ons assortiment hebben zijn: 2 x 2m, 3 x 2m 4 x 2m.

Levering mobiel kantoor

Wij bieden u de mogelijkheid om de gehele levering van het demontabele kantoor te verzorgen, dit is wel tegen een meerprijs. Bij het plaatsen op locatie van het Snelbouwkantoor maken wij in de meeste gevallen dan ook gebruik van een hijskraan. Deze kosten zijn optioneel, u kunt er namelijk ook voor kiezen om zelf een kraan bedrijf in te huren of te regelen. Als u er voor kiest om meerdere kantoorunits bij ons te bestellen, kunnen wij voor u de mobiele kantoren met elkaar monteren. Door meerdere units met elkaar te koppelen kan er een grotere ruimte gecreëerd worden.

Contact opnemen is gratis!

Heeft u interesse gekregen in een mobiel kantoor of heeft u nog andere vragen over onze kantoren? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen! Bel dan naar 078 48 02 57, verstuur een email naar info@snelbouwkantoor.be of u vult het contactformulier in. Wij helpen u namelijk al te graag in de zoektocht naar uw droomkantoor!

De meest gestelde vragen

Wat kunnen de voordelen van een kantoorunit van Snelbouwkantoor zijn?

Het grote voordeel van het Snelbouwkantoor is dat de container demonteerbaar is. Het mobiele kantoor kan dus snel en gemakkelijk worden gemonteerd en gedemonteerd. Hierdoor is het bureau gemakkelijk te verplaatsen, wat veel voordelen heeft omdat het altijd kan worden opgeborgen. Bovendien kan het kantoor in Snelbouwkantoor gemakkelijk worden verplaatst indien een nieuw kantoor nodig is. Dit is een voordeel en bespaart veel tijd en energie. Het afneembare kantoor is zeer modern en verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. Kortom, de mogelijkheden bij Snelbouwkantoor zijn eindeloos en u kunt uw kantoor precies zo inrichten zoals u dat wilt!

Is het ook mogelijk om een tweedehandse kantoorunit bij jullie aan te schaffen?

Ons product is nog betrekkelijk nieuw, dus het is nog niet mogelijk om een gebruikte kantoormachine bij ons te kopen. Wij adviseren u om een nieuwe kantoorruimte in Snelbouwkantoor te kopen omdat wij een laagste prijsgarantie bieden. Een nieuw mobiel kantoor van Snelbouwkantoor is dus goedkoper dan een gebruikt kantoor van andere leveranciers. Onze Snelbouw-kantoren bieden bovendien oneindig veel mogelijkheden op het vlak van grootte, kleur en indeling.

Is er toevallig ook een optie om een zeecontainer kantoor bij jullie te kopen?

De containers waarvan onze mobiel kantoren zijn gemaakt zijn geen zeecontainers. Onze kantoor container is wel dezelfde maat als een zeecontainer. Ook ziet onze kantoor container er hetzelfde uit als een zeecontainer, alleen iets moderner. Daarnaast ligt de prijs van een zeecontainer heel hoog en wij proberen de prijs van onze kantoorunits zo laag mogelijk te houden om de laagste prijs te garanderen.