Kantoorunit


Als u op zoek bent naar een mooie kantoorruimte, een tijdelijke kantoorruimte, of als u uw kantoorruimte wilt uitbreiden dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast dat onze units ideaal zijn als kantoor kan die ook goed gebruikt worden als bouwkeet, tuinhuis of schuur.

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 078 48 02 57, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.be of vul het contactformulier in.

Filter

Talloze mogelijkheden met de kantoorunit

Omdat de kantoorunit bestaat uit allemaal losse panelen is het eigenlijk net een bouwpakket. Dit betekent dat de container gemakkelijk met een BE-rijbewijs kan worden vervoerd. Bovendien kan de kantoorunit op de achterkant van de oplegger worden gemonteerd en is hij gemakkelijk te lossen. Wij bieden ook gekleurde units aan in diverse RAL-kleuren. Bovendien is de kantoorunit volledig geïsoleerd met EPS-panelen van 50 mm en heeft het minimaal 2 ramen voor natuurlijk licht. Airconditioning en verwarming kunt u zelf nog kopen en monteren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De kantoorunit snel en makkelijk zelf monteren

Afhankelijk van de grootte van de container kan de kantoorunit zeer snel worden geïnstalleerd, wij adviseren om wel altijd twee handige personen hiervoor te regelen. Alles wat u nodig hebt zijn inbussleutels (13 mm en 19 mm), momentsleutels en een kruiskopschroevendraaier of een boormachine. De gegalvaniseerde panelen zijn gemaakt van lichtgewicht materiaal, waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen en te monteren zijn. De kantoorunit is demonteerbaar en gemakkelijk op te bouwen en af te breken, dit maakt ons product geschikt voor uiteenlopende locaties en activiteiten.

Afmetingen kantoorunit

Wij hebben verschillende afmetingen standaard in ons assortiment zitten, namelijk: 2 x 2m, 3 x 2m, 4 x 2m. Daarnaast kunt u bij ons een kantoorunit bestellen in een speciale RAL-kleur. Zo kunt u bijvoorbeeld de kleur van uw bedrijf gebruiken zodat de kantoorunit past in de huisstijl!

Waar moet ik op letten?

Wij krijgen regelmatig de vraag van onze klanten waarmee ze precies rekening mee moeten houden als ze een kantoorunit aanschaffen. De belangrijkste aandachtspunten zijn: Hoeveel ruimte heb je beschikbaar om de kantoorunit te plaatsen? Ga uit van een marge van plus minus een halve meter rondom de kantoorunit om deze goed op te kunnen zetten. Bedenk daarnaast goed hoeveel ruimte je nodig hebt. Het is later altijd mogelijk om nog uit te bereiden door units te koppelen. Verder kunt voor de zekerheid altijd twee handige personen voor de montage van de kantoorunit regelen, zo is de montage ook nog eens sneller gedaan. Tot slot is het handig om zlef na te gaan of u de unit kunt ophalen met een aanhanger. Zo niet, maak dan tegen een meerprijs gebruik van onze leverdienst.

Leveringsdienst kantoorunit

Wij kunnen zorgen voor de levering van uw mobiele kantooruitrusting als u zelf niet in staat bent om de unit op te komen halen bij ons op locatie. " We gebruiken een kraan om het snel te bouwen kantoor op te zetten. Deze kosten zijn optioneel en u kunt de kraan ook zelf huren. Als u meerdere kantoorunits bestelt, kunnen we ze samenvoegen. Op deze manier kunt u één grote kamer of meerdere kamers maken."

Neem contact met ons op!

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten over onze kantoorunit? Plaats vandaag nog een bestelling in de webshop of vraag een vrijblijvende offerte aan. Alles is mogelijk voor een voordelige prijs! Neem gerust contact met ons op! Bel naar 078 48 02 57, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.be of vul het contactformulier in.

 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een kantoorunit van Snelbouwkantoor?

Het grote voordeel van de Snelbouwkantoren is dat de containers gescheiden kunnen worden. Dit maakt het mogelijk het kantoorgebouw snel en gemakkelijk op te bouwen en af te breken. Bovendien kan het kantoormaterieel gemakkelijk worden verplaatst, wat vele voordelen heeft omdat het op elk moment weer kan worden opgeslagen. Als u nieuwe kantoorruimte nodig heeft, kan het bestaande kantoor in Snelbouwkantoor gemakkelijk worden verplaatst. Dit is zeer voordelig en bespaart veel tijd en moeite. Bovendien zijn de verplaatsbare kantoorelementen zeer modern en in vele RAL-kleuren verkrijgbaar. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos met Snelbouwkantoor en u kunt uw kantoor precies zo maken zoals u dat wilt.

Kan ik ook een gebruikte kantoorunit bij jullie kopen?

Ons product is nog betrekkelijk nieuw, zodat het nog niet mogelijk is om een gebruikte kantoormodule bij ons te kopen. Wij raden u aan een nieuwe kantoormodule bij Snelbouwkantoor aan te schaffen omdat wij een laagste prijsgarantie bieden. Dit betekent dat een nieuwe kantoorunit van Snelbouwkantoor goedkoper zal zijn dan een gebruikte unit van andere leveranciers. Ook onze Snelbouw kantoorunits bieden eindeloze mogelijkheden qua grootte, kleur en indeling.

Is er ook een mogelijkheid om een zeecontainer kantoor bij jullie aan te schaffen?

De containers waarvan onze kantoorunits zijn gemaakt zijn geen zeecontainers. Onze kantoor container is wel dezelfde maat als een zeecontainer. Ook ziet onze kantoorunit er hetzelfde uit als een zeecontainer, alleen iets moderner. Daarnaast ligt de prijs van een zeecontainer heel hoog en wij proberen de prijs van onze kantoorunits zo laag mogelijk te houden om de laagste prijs te garanderen.