Kantoorunit


Als u op zoek bent naar een mooie kantoorruimte, een tijdelijke kantoorruimte, of als u uw kantoorruimte wilt uitbreiden dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast dat onze units ideaal zijn als kantoor kan die ook goed gebruikt worden als bouwkeet, tuinhuis of schuur.

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 078 48 02 57, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.be of vul het contactformulier in.

Filter

Talloze mogelijkheden met de kantoorunit

Omdat de kantoorunit bestaat uit allemaal losse panelen is het eigenlijk net een bouwpakket. Dit betekent dat de container gemakkelijk met een BE-rijbewijs kan worden vervoerd. Bovendien kan de kantoorunit op de achterkant van de oplegger worden gemonteerd en is hij gemakkelijk te lossen. Verder is de kantoorunit volledig geïsoleerd met EPS-panelen van 50 mm en heeft het minimaal 2 ramen voor natuurlijk licht. Airconditioning en verwarming kunt u zelf nog kopen en monteren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De kantoorunit snel en makkelijk zelf monteren

Afhankelijk van de grootte van de container kan de kantoorunit zeer snel worden geïnstalleerd, wij adviseren om wel altijd twee handige personen hiervoor te regelen. Alles wat u nodig hebt zijn inbussleutels (13 mm en 19 mm), momentsleutels en een kruiskopschroevendraaier of een boormachine. De gegalvaniseerde panelen zijn gemaakt van lichtgewicht materiaal, waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen en te monteren zijn. De kantoorunit is demonteerbaar en gemakkelijk op te bouwen en af te breken, dit maakt ons product geschikt voor uiteenlopende locaties en activiteiten.

Afmetingen kantoorunit

Bij Snelbouwkantoor begrijpen we dat de behoefte aan ruimte sterk kan variëren afhankelijk van uw specifieke situatie. Daarom bieden we een divers assortiment aan afmetingen van kantoorunits om perfect aan uw eisen te voldoen. Ons assortiment omvat compacte units van 2 x 2m meter, ideaal voor kleine werkruimtes of als aanvulling op bestaande kantoorruimtes. Voor diegenen die iets meer ruimte nodig hebben, bieden we ook middelgrote opties van 3 x 2m en 4 x 2m, perfect voor standaard kantoorwerkzaamheden, vergaderingen of als creatieve werkruimte. Deze verscheidenheid in afmetingen stelt ons in staat om flexibele oplossingen te bieden voor zowel tijdelijke als permanente kantoorbehoeften.

Waar moet ik op letten?

Wij krijgen regelmatig de vraag van onze klanten waarmee ze precies rekening moeten houden als ze een kantoorunit aanschaffen. De belangrijkste aandachtspunten zijn: Hoeveel ruimte heeft u beschikbaar om de kantoorunit te plaatsen? Ga uit van een marge van plus minus een halve meter rondom de kantoorunit om deze goed op te kunnen zetten. Verder kunt u voor de zekerheid altijd twee handige personen voor de montage van de kantoorunit regelen, zo is de montage ook nog eens sneller gedaan. Tot slot is het handig om zelf na te gaan of u de unit kunt ophalen met een aanhanger. Zo niet, maak dan tegen een meerprijs gebruik van onze leverdienst.

Leveringsdienst kantoorunit

Bij Snelbouwkantoor begrijpen we dat niet iedereen de middelen of de mogelijkheid heeft om hun aangeschafte mobiele kantoorunit zelf op te halen. Daarom bieden wij een uitgebreide leveringsdienst aan, speciaal ontworpen om u te ontzorgen vanaf het moment van aankoop tot de daadwerkelijke installatie van de unit op uw gewenste locatie. Wij werken samen met professionals om uw snelbouwkantoor veilig en efficiënt op te zetten, waarbij zorgvuldigheid en precisie vooropstaan.

De kosten voor onze leverings- en installatieservice zijn optioneel en bieden een flexibele oplossing voor diegenen die de logistieke uitdagingen van het transport en de installatie liever uit handen geven. Echter, indien u besluit om zelf voor transport en installatie te zorgen, is het mogelijk om een kraan te huren.

Neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over onze kantoorunit? Plaats vandaag nog een bestelling in de webshop of vraag een vrijblijvende offerte aan. Alles is mogelijk voor een voordelige prijs! Neem gerust contact met ons op! Bel naar 078 48 02 57, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.be of vul het contactformulier in.

 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een kantoorunit van Snelbouwkantoor?

Het grote voordeel van de Snelbouwkantoren is dat de containers gescheiden kunnen worden. Dit maakt het mogelijk het kantoorgebouw snel en gemakkelijk op te bouwen en af te breken. Bovendien kan het kantoormaterieel gemakkelijk worden verplaatst, wat vele voordelen heeft omdat het op elk moment weer kan worden opgeslagen. Als u nieuwe kantoorruimte nodig heeft, kan het bestaande kantoor in Snelbouwkantoor gemakkelijk worden verplaatst. Dit is zeer voordelig en bespaart veel tijd en moeite. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos met Snelbouwkantoor en u kunt uw kantoor precies zo maken zoals u dat wilt.

Kan ik ook een gebruikte kantoorunit bij jullie kopen?

Ons product is nog betrekkelijk nieuw, zodat het nog niet mogelijk is om een gebruikte kantoormodule bij ons te kopen. Wij raden u aan een nieuwe kantoormodule bij Snelbouwkantoor aan te schaffen omdat wij een laagste prijsgarantie bieden. Dit betekent dat een nieuwe kantoorunit van Snelbouwkantoor goedkoper zal zijn dan een gebruikte unit van andere leveranciers. Ook onze Snelbouw kantoorunits bieden eindeloze mogelijkheden qua grootte, kleur en indeling.

Is er ook een mogelijkheid om een zeecontainer kantoor bij jullie aan te schaffen?

De containers waarvan onze kantoorunits zijn gemaakt zijn geen zeecontainers. Onze kantoor container is wel dezelfde maat als een zeecontainer. Ook ziet onze kantoorunit er hetzelfde uit als een zeecontainer, alleen iets moderner. Daarnaast ligt de prijs van een zeecontainer heel hoog en wij proberen de prijs van onze kantoorunits zo laag mogelijk te houden om de laagste prijs te garanderen.