Kantoor container kopen bij Snelbouwkantoor


Onze kantoor container is perfect voor jou als je opzoek bent naar een kantoorruimte. U kunt de kantoorcontainers naar wens samenstellen. Er valt bijvoorbeeld te kiezen uit diverse kleuren, afmetingen en kantoorindelingen. Wij vinden het daarnaast erg belangrijk dat we topkwaliteit leveren met de laagste prijs. Daarom hanteren wij in heel Nederland en België de laagste prijs garantie!

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op! Bel naar 078 48 02 57, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.be of vul het contactformulier in.

Filter

Kantoor container kopen

De grondbeginselen van onze onderneming zijn klantgerichtheid en topkwaliteit. Naast de hoge kwaliteit bieden wij op onze kantoor containers ook de laagste prijsgarantie. De vloer toplaag van de kantoor container is gemakkelijk schoon te houden en heeft een goede thermische isolatie. Verder heeft ons product regengoten voor de afvoer van regenwater. Bij de levering zitten minimaal twee onderhoudsvrije ramen die een draai-kiepfunctie hebben. Dit betekent dat de ramen in verschillende standen volledig en half open kunnen worden gezet. Wij verkopen geen verwarming-airco systeem voor in de unit, dit kunt u zelf nog laten plaatsen.

Waarom een kantoor container kopen?

Onze kantoor containers zien we vaak terug bij mensen in de tuin, thuiswerken is momenteel namelijk niet meer weg te denken. Daarnaast is ons product vaak te vinden op een bouwplaats en bij andere bedrijven die extra kantoorruimte nodig hebben. Een kantoor container is ook gewoon een snelle en goedkope oplossing voor extra werkplekken. Verder is een belangrijk voordeel van de kantoor container is dat het snel en eenvoudig op te bouwen is, daarom is de kantoor container ook makkelijk te verplaatsen. Daarnaast kan de kantoor container ook gebruikt worden voor de opslag van bepaalde spullen of als woon container gebruikt worden, je kunt echt van alles met dit product!

Afmetingen van de kantoor container

Wij verkopen standaard zware, antracieten en groene kantoor containers. Een andere kleur is mogelijk tegen een meerprijs, de levertijd is hier wel iets langer op. Door de losse wandpanelen kan de container in bijna elke maat ontworpen worden. De eenheden kunnen van beide kanten worden bevestigd. Onze kleinste unit is 2 x meter en onze grootste unit is 6 x 4 meter. Een van de grootste voordelen van ons product is dat de panelen zoals ramen, deuren en gesloten panelen op elke gewenste plek gemonteerd kunnen worden. De indeling kunt u dus zelf bepalen. Hierdoor zijn er ook veel verschillende soorten afmetingen mogelijk , namelijk: Een kantoor container met 2 x 2m, 3 x 2m, 4 x 2m, 4 x 3m en een 4 x 4m

Neem contact met ons op!

Curieus geworden in een kantoor container? Neem dan contact met ons op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.be of vul het contactformulier in. Wij helpen je graag in de zoektocht naar jouw droomkantoor.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een kantoor container bij Snelbouwkantoor?

Het grootste voordeel van een kantoorcontainer in Snelbouwkantoor is de mogelijkheid tot demontage. Hierdoor kan de kantoorcontainer snel en gemakkelijk worden in- en uitgeklapt. Hierdoor kan de kantoorunit gemakkelijk worden verplaatst, wat verschillende voordelen heeft, omdat hij op elk moment weer kan worden opgeborgen. De kantoorcontainer kan ook gemakkelijk worden verplaatst als u een nieuwe locatie nodig hebt. Dit is handig en bespaart u veel tijd en moeite. Bovendien zijn de afneembare kantoormeubelen zeer modern en verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. De mogelijkheden die wij bij Snelbouwkantoor bieden zijn gewoonweg eindeloos. U kunt een kantoorcontainer helemaal naar uw eigen smaak inrichten.

Kan ik ook een gebruikte kantoor container bij jullie kopen?

Ons product is nog vrij nieuw dus er is nog geen mogelijkheid om een gebruikte kantoor container bij ons te kopen. Ons advies is om een nieuw kantoor container bij Snelbouwkantoor aan te schaffen omdat wij de laagste prijs garantie bieden. Zo ben je voor een nieuw kantoorunit van Snelbouwkantoor goedkoper uit dan een tweedehands kantoorunit bij andere leveranciers. Onze Snelbouwkantoren bieden daarnaast eindeloze mogelijkheden in afmetingen, kleuren en de indeling.