Hob unit kopen


Bij Snelbouwkantoor hebben we een hob unit te koop met veel goede voordelen. Veel bedrijven willen een hob unit kopen voor hun medewerkers zodat die tijdens de pauze warm binnen kunnen zitten of hun waardevolle spullen in achter kunnen laten. Verder is de unit ook perfect om kantoorplekken in te maken. Door de demontabele eigenschap kan de unit ook weer snel uit elkaar gehaald worden zodat die mee verhuisd kan worden naar de volgende bouwlocatie. Door onze jarenlange ervaring weten de medewerkers van Snelbouwkantoor antwoord te geven op elke vraag en kunnen ze je van goed advies voorzien.

'' Veel bedrijven willen een hob unit kopen voor hun medewerkers zodat die tijdens de pauze warm binnen kunnen zitten of hun waardevolle spullen in achter kunnen laten.''

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 078 48 02 57, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.be of vul het contactformulier in.

Filter

Alles over een hob unit kopen

In deze alinea vertellen we je alles wat je moet weten over een hob unit kopen. Het eerste punt dat goed is om te weten gaat over de isolatie die verwerkt zit in onze producten. In onze panelen maken wij altijd gebruik van 50 mm EPS, dit is in de meeste maanden genoeg om een aangename temperatuur in de unit te houden. Je kan zelf nog kijken naar een airco/verwarmingssysteem en deze in de hob unit laten plaatsen. Verder hebben we al verteld dat onze producten demontabel zijn, dit is wel zo fijn als ze op een bouwplaats gebruikt gaan worden. In België weet je het natuurlijk maar nooit met het weer, daarom zitten er aan de units regengoten zodat het water goed afgevoerd kan worden.

Waarom een hob unit?

Maar waarom zou je nou een hob unit kopen bij Snelbouwkantoor? Wij zijn sowieso met onze producten de goedkoopste van Europa en hanteren daarom ook de laagste prijs garantie. De hob unit bestaat uit allemaal losse panelen, hierdoor kan het als een plat bouwpakket geleverd worden. Op het moment dat de unit weer uit elkaar gehaald moet worden dan kan die als pakket weer worden vervoerd. Verder heb je bij veel gelijksoortige producten veel zwaar gereedschap nodig om alles te monteren, dit is bij ons echt niet het geval. Wij adviseren je wel om altijd een set moersleutels, momentsleutels en een boormachine te regelen. Tot slot is het handig om na te denken over de opbouw, wil je dit zelf doen of gebruik maken van onze diensten?

Maten en kleuren hob unit

Zoals je waarschijnlijk al hebt kunnen zien hebben wij bij Snelbouwkantoor een breed assortiment ontwikkeld, wij willen namelijk dat er voor elk wat wils bij zit. Een aantal van onze standaard afmetingen zijn: 2 x 2m, 3 x 2m, 4 x 2m, 4 x 3m en 4 x 4m. Bij de kleur is er veel mogelijk, wij hebben altijd zwart, groen en antraciet op voorraad, deze zijn dus ook snel te leveren. Als je liever een andere kleur wilt dan is dat geen probleem, wij kunnen alle RAL-classic kleuren bestellen. Kies de hob unit bijvoorbeeld in de bedrijfskleuren! Vragen over hoe je een speciale kleur kan bestellen? Neem dan vooral even contact op met onze medewerkers. 

Let op deze punten!

Er zijn nog wel een aantal punten waar je rekening mee moet houden bij het kopen van een hob unit. Zo adviseren wij altijd om met een beetje marge uit te rekenen hoeveel ruimte je hebt om de unit te plaatsen, dit maakt het ook makkelijk om alles te monteren. Verder is het natuurlijk ook fijn om voor jezelf te weten hoeveel ruimte er binnen in de unit nodig is, als je later wilt uitbreiden dan zijn daar mogelijkheden voor. Wij kunnen door meerdere units aan elkaar te koppelen een grotere afmeting creëren. Tot slot adviseren wij om na te denken of je gebruik wilt maken van onze transport en opbouwservice of dat je dit zelf regelt. 

Neem gerust contact met ons op!

Wil je een tuincontainer kopen? Plaats vandaag nog een bestelling in de webshop of vraag een vrijblijvende offerte aan. Er zijn bij ons ontzettend veel mogelijkheden! heb je nog vragen, bijvoorbeeld over de montage? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je maar al te graag verder! Bel naar 078 48 02 57, mail naar info@snelbouwkantoor.be of vul het contactformulier in.

 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een hob unit kopen bij Snelbouwkantoor?

Door bij Snelbouwkantoor een hob unit te kopen kan je gebruik maken van veel voordelen. Twee belangrijke voordelen zijn natuurlijk de laagste prijs garantie en de één jaar anti roest garantie. Verder heb je met onze producten niet te maken met moeilijke opbouw, door de losse panelen is de unit zo in elkaar gezet! Wil je de unit tijdelijk opbergen? Dan is die ook weer binnen no-time uit elkaar gehaald! Tot slot is het natuurlijk fijn dat de hob unit geïsoleerd is zodat je ook in de wat koudere maanden een warme plek hebt om in te zitten.