Container woning in tuin


Een container woning is ideaal in diverse situaties. Sommige mensen kunnen tijdelijk niet in hun eigen woning slapen omdat ze aan het verbouwen zijn. Het komt ook wel eens voor dat je bijvoorbeeld familie een slaapplek wilt aanbieden maar hier in huis geen plek voor hebt. Door een geïsoleerde container in de tuin te plaatsen kan je al deze dingen oplossen.

''Bij het kopen van een container woning kan je veel dingen zelf bepalen, namelijk: kleur, afmeting en indeling.''

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 078 48 02 57, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.be of vul het contactformulier in.

Filter

Alles over het opbouwen van een container woning

Op zoek naar een tijdelijke woonruimte? Zoek dan niet verder en bekijk de container woning van Snelbouwkantoor. Het fijne aan onze producten is dat binnen no time zijn opgebouwd. Met een paar handige mensen, een set moersleutels, momentsleutels en een boormachine staat binnen een paar uur de container woning in uw achtertuin. Als de container niet meer nodig is dan kan deze gewoon weer opgeborgen worden als bouwpakket of worden vervoerd naar de volgende locatie. Bij het kopen van een container woning kan u veel dingen zelf bepalen, namelijk: kleur, afmeting en indeling. Bij elke unit zitten minimaal 2 raampanelen, de plek van de ramen en de deur kan u zelf bepalen. Wij van Snelbouwkantoor vinden het belangrijk om iedereen te helpen, daarom is ons assortiment zo uitgebreid en staat onze klantenservice altijd voor u klaar.

Diverse eigenschappen container woning

Maar wat zijn nou precies de eigenschappen van een container woning? De eerste belangrijke eigenschap is de 50 mm EPS mineraal wol die verwerkt zit op verschillende plekken. Isolatie zorgt ervoor dat warmte goed blijft hangen. Om het uzelf nog aangenamer te maken kan u zelf op zoek naar een airco/verwarmingssysteem en deze er in laten plaatsen. Voor de vloer maken wij gebruik van een vinyl-toplaag in een mooie grijze kleur. De indeling is verder zelf te bepalen, dat betekent dat u zelf kan kiezen waar de ramen en deuren komen.

Keuze in kleuren en maten

Het is bij ons mogelijk om een speciale kleur op aanvraag te doen, zo kan u bijvoorbeeld een kleur kiezen die goed past in de stijl van uw bedrijf. De kleuren die wij altijd direct kunnen leveren zijn zwart, groen en antraciet. De afmetingen die wij standaard hebben zijn: 2 x 2m, 3 x 2m, 4 x 2m.

Waar moet ik op letten?

Er zijn wel een aantal dingen waar u rekening mee moet houden als u besluit een container woning te kopen. Het eerste punt is dat u goed moet berekenen hoeveel ruimte u beschikbaar hebt om de container te plaatsen. Wij adviseren om altijd een marge van een halve meter te nemen. Ga daarnaast goed na voor uzelf hoeveel ruimte je binnen in nodig hebt. Verder is het altijd handig om minimaal twee handige mensen te regelen voor de opbouw. Tot slot moet u nagaan of je de mogelijkheid hebt om de container met een aanhanger op te komen halen of om gebruik te maken van onze transsport service. 

Transport en opbouw service

Ale u zelf niet de mogelijkheid hebt om de container woning op te halen bij ons op locatie dan kan je gebruik maken van onze transportservice. Wij zorgen er dan voor de unit netje op locatie wordt afgeleverd. Daarnaast is het ook mogelijk om heel de montage uit handen te geven, de medewerkers van Snelbouwkantoor komen dan bij u netjes te unit opbouwen. Zo weet u zeker dat er niks fout kan gaan! 

Neem bij vragen contact op!

Benieuw geworden naar een container woning kopen? Plaats vandaag nog een bestelling in de webshop of vraag een vrijblijvende offerte aan. Er is bij ons van alles mogelijk voor een goede prijs! heb u nog vragen, bijvoorbeeld over de montage? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers helpen u graag verder! Bel naar 078 48 02 57, mail naar info@snelbouwkantoor.be of vul het contactformulier in.

 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een container woning bij Snelbouwkantoor?

Wij vinden zelf dat er veel voordelen zitten aan een container woning kopen bij Snelbouwkantoor. Het eerste voordeel is de demontabele eigenschap wat het mogelijk maakt om snel de unit op te bouwen en af te bouwen. Bij het uit elkaar halen van de unit kan die weer als bouwpakket worden opgeslagen of vervoerd worden. Dit is voordelig en bespaart u veel tijd en moeite. Verder is het ook een groot voordeel dat de unit in veel verschillende RAL kleuren beschikbaar is en dat u de indeling zelf kunt bepalen.

Is er een mogelijkheid voor een container woning huren?

Op het moment is het nog niet mogelijk een container woning te huren bij Snelbouwkantoor maar hebben we alleen containers te koop. Wij maken wel altijd gebruik van de laagste prijs garantie dus er is een goede kans dat u bij ons uiteindelijk voordeliger uit bent voor een schuur kopen dan om er een te huren.