Container tuinhuis van Snelbouwkantoor


Een container tuinhuis is ideaal voor mensen die een achtertuin hebben en misschien iets van een schuur missen. Al onze producten zijn goed geïsoleerd en daarom ideaal om er een lekkere zit plek van te maken. Het fijne aan Snelbouwkantoor is dat je verschillende aspecten van de container tuinhuis zelf kan bepalen zoals de kleur, afmeting en indeling. Bij de levering van de container zitten altijd standaard minimaal 2 raampanelen, de plek van deze panelen kan je zelf bepalen. Topkwaliteit staat bij ons voorop en daarom hanteren wij altijd één jaar anti-roest garantie!

'' Al onze producten zijn goed geïsoleerd en daarom ideaal om er een lekkere zit plek van te maken.''

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 078 48 02 57, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.be of vul het contactformulier in.

Filter

Makkelijke opbouw container tuinhuis

Wanneer je een container tuinhuis koopt is het wel zo fijn als deze makkelijk is op te bouwen. Onze producten zijn demontabel en niet alleen makkelijk opgebouwd maar ook heel snel afgebouwd. Verder is er voor de montage van de container helemaal geen zwaar gereedschap nodig. Enkel wat moersleutels, momentsleutels en een boormachine is handig om bij de hand te hebben. Door alle losse wandpanelen staat de unit binnen no time, probeer hier wel altijd twee handige mensen voor te regelen. Heb je na een tijdje de tuinhuis niet meer nodig? Sla hem dan weer gemakkelijk op als bouwpakket, zo neem je amper ruimte in beslag.

Alle eigenschappen container tuinhuis

Wij hebben alle goede eigenschappen van de container tuinhuis even overzichtelijk op een rijtje gezet: De eerste eigenschap is gelijk een belangrijke namelijk de isolatie. In al onze containers zit op verschillende plekken 50 mm EPS mineraal wol verwerkt. De isolatie maakt het mogelijk om ook in de koudere maanden lekker warm te zitten. Om de temperatuur nog aangenamer te maken kan je zelf op zoek naar een airco/verwarmingssysteem, deze kan gemakkelijk in de unit geplaatst worden. De tweede eigenschap is de vloer, dit is altijd een vinyl-toplaag in een mooie grijze kleur maar deze kan je natuurlijk zelf veranderen. Tot slot gaan we het hebben over de indeling, deze is namelijk helemaal zelf te bepalen. De plek van de deur en ramen kan je zelf kiezen.

Verschillende kleuren en maten

Bij Snelbouwkantoor kan je kiezen voor de mogelijkheid om een speciale RAL kleur op aanvraag te doen. De levertijd van een speciale aanvraag kan wel wat langer zijn en soms zitten er extra kosten aan verbonden. Vraag ons vooral even naar alle mogelijkheden. Alle kleuren die gelijk leverbaar zijn zijn zwart, groen en antraciet. Verder hebben we ontzettend veel afmetingen in ons assortiment zitten zodat het product in veel verschillende situaties gebruikt kan worden. De afmetingen die je bij ons in het assortiment terug ziet zijn: 2 x 2m, 3 x 2m, 4 x 2m, 4 x 3m en 4 x 4m. Door containers met elkaar te koppelen kunnen we bijvoorbeeld ook 6 x 4m creëren. 

Waar moet je op letten?

Voordat je besluit om een container tuinhuis te kopen is hel handig dat je met een paar dingen rekening houdt. Het eerste belangrijke punt is om goed uit te rekenen hoeveel ruimte er over is om de container te plaatsen. Houdt bij het uitrekenen hiervan altijd rekening met een marge van een halve meter. Het tweede punt is de ruimte binnen in de container, ga goed na hoeveel ruimte je binnen in nodig hebt. Achteraf is het altijd nog mogelijk om een extra unit te koppelen mocht je ruimte te kort komen. Tot slot is het belangrijk dat je voor de opbouw twee handige mensen regelt. Zo verloopt de opbouw sneller en veiliger. We hebben eventueel ook een opbouw en transport service, hier lees je in het volgende kopje meer over. 

Maak gebruik van onze services

Wij hebben twee services waar je gebruik van kan maken, dit gaat over onze transport service en opbouw service. De transport service is vooral handig voor mensen die niet zelf met een aanhanger de container tuinhuis bij ons op locatie kunnen ophalen. Verder hebben we dus ook nog de opbouw service, in sommige gevallen bouwen we de unit dan al bij ons op locatie op en soms gebeurt dit bij de klant op locatie. Onze medewerkers hebben door de jaren heel al veel verschillende situaties meegemaakt en kunnen je daarom perfect helpen. 

Neem bij vragen contact op!

Curieus naar een container tuinhuis kopen? Plaats vandaag nog een bestelling in de webshop of vraag een vrijblijvende offerte aan. Er zijn bij ons ontzettend veel mogelijkheden! heb je nog vragen, bijvoorbeeld over de montage? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers helpen je maar al te graag! Bel naar 078 48 02 57, mail naar info@snelbouwkantoor.be of vul het contactformulier in.

 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een container tuinhuis bij Snelbouwkantoor?

Wij hebben een container tuinhuis te koop met veel voordelen. De container is demontabel en daarom makkelijk opgebouwd en ook afgebouwd mocht dit nodig zijn. Verder zit er natuurlijk isolatie verwerkt in onze units zodat het ook in de koudere maanden aangenaam blijft. Het volgende voordeel gaat over de hijskraan ogen en heftruck kokers zodat de unit op locatie verplaatst kan worden. Tot slot zijn er veel dingen die je zelf kunt bepalen, namelijk: kleur, afmeting en indeling. Al met al zijn de mogelijkheden bij ons eindeloos. 

Is er een mogelijkheid voor een container tuinhuis huren?

Momenteel hebben wij geen container tuinhuis te huur. Het is nog niet zeker of wij hier in de toekomst wel gebruik van gaan maken. Wij maken daarnaast wel gebruik van de laagste prijs garantie van Europa. Je zal met een nieuwe container kopen bij Snelbouwkantoor waarschijnlijk alsnog goedkoper uit zijn dat wanneer je deze ergens anders huurt.