Bureelunit van Snelbouwkantoor


Een bureelunit wordt vaak gebruikt op een bouwplaats om pauze in te houden, voor vergaderingen en bijvoorbeeld opslag. De producten van Snelbouwkantoor zijn ideaal te gebruiken als bureelunit. Het product is op meerdere plaatsen erg goed geïsoleerd zodat het ook in de winter aangenaam blijft. Verder kunt u zelf nog kijken naar een airco en verwarmingssysteem. Het fijne aan de unit die wij verkopen is dat er veel dingen zelf bepaald kunnen worden zoals: Indeling, kleur en afmeting. Komt u er later achter dat de afmeting te klein is? Dan kan er gemakkelijk een extra unit aan gekoppeld worden. Binnen ons bedrijf staat klantgerichtheid altijd op nummer één, onze medewerkers zijn altijd bereid om u te helpen met alle vragen. Daarnaast streven wij naar de hoogste  kwaliteit met de laagste prijs garantie!

''De producten van Snelbouwkantoor zijn ideaal te gebruiken als bureelunit.''

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 078 48 02 57, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.be of vul het contactformulier in.

Filter

Bureelunit met makkelijke op- en afbouw

De bureelunit van Snelbouwkantoor is demontabel, dit betekent makkelijk opbouw en afbouw. In de bouw komt het natuurlijk regelmatig voor dat u moet verplaatsen naar een andere locatie. In dat geval is het wel zo fijn de unit weer als bouwpakket vervoerd kan worden en dat hier niet veel tijd aan kwijt is. Voor het monteren adviseren wij om altijd een set moersleutels (13 mm en 19 mm), momentsleutels en een boormachine te regelen. Het echte zware gereedschap kunt u dus thuis laten. Met twee handige personen moet alles binnen no time gemonteerd zijn!

Binnenkant van de bureelunit

De buitenkant van de bureelunit ziet er natuurlijk modern uit, maar hoe zit het met de binnenkant? Te beginnen bij de vloer, dit is een vinyl-toplaag in een keizerlijk grijze kleur. Verder zitten er in verschillende panelen en andere onderdelen isolatie verwerkt. Dit gaat om 50 mm EPS mineraal wol. Isolatie zorgt ervoor dat warmte goed binnen blijft hangen. Als u foto’s van onze units bekijkt dan valt misschien al op dat de deuren en ramen overal op een andere plek zitten. Dit komt omdat u de indeling van de panelen zelf kunt bepalen.

Diverse maten bureelunits

Bij Snelbouwkantoor hebben we altijd de kleuren zwart, groen en antraciet op voorraad. Speciale aanvragen zijn bij ons ook mogelijk maar houdt dan wel rekening met een langere levertijd. Verder hebben wij veel verschillende afmetingen om zo op veel behoeftes in te spelen. Deze afmetingen zijn: Een 2 x 2m, 3 x 2m, 4 x 2m, 4 x 3m en 4 x 4m. Door het koppelen van een paar kleine units kunnen we ook nog maten zoals 6 x 4m voor u realiseren. Neem bij vragen vooral even contact op met onze medewerkers.

Waarom kiezen voor Snelbouwkantoor

U vraagt zich waarschijnlijk wel af waarom een bureelunit van Snelbouwkantoor? Er zijn namelijk wel een aantal voordelen, namelijk: De laagste prijs garantie van Nederland en Belgie. Voor ons product is geen zwaar gereedschap nodig en is de montage eenvoudig. Verder hebben wij snelle levertijden omdat we uit voorraad leveren en regelmatig interessante aanbiedingen. Tot slot is ons product makkelijk verplaatsbaar.

Levering offices

U kunt kiezen voor levering aan huis, hier worden wel extra kosten voor in rekening gebracht. Het transport wordt dan wel geregeld tot aan de deur. Bij het plaatsen van de Snelbouw container office maken wij gebruik van een kraan. Dit zijn optionele kosten, je kan er ook voor kiezen om de kraan zelf te huren. Liever kosten laag houden? Dan kunt u het beste kiezen voor zelf ophalen en monteren.

Neem bij vragen contact op!

Overtuigd van de voordelen van ons product? Plaats vandaag nog een bestelling in de webshop of vraag een vrijblijvende offerte aan. Alles is mogelijk voor een voordelige prijs! Wil je meer weten, bijvoorbeeld over de montage? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers helpen je graag verder! Bel naar 078 48 02 57, mail naar info@snelbouwkantoor.be of vul het contactformulier in.

 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een bureelunit bij Snelbouwkantoor?

Een groot voordeel van een bureelunit is dat ons product demontabel is. Hierdoor kan de unit makkelijk en snel opgebouwd zijn. Als u daarna de unit wel afbreken dat is dit ook zo gedaan en kan die weer als bouwpakket worden opgeborgen. Dit is voordelig en bespaart je veel tijd en moeite. Verder is het ook een groot voordeel dat de unit in veel verschillende RAL kleuren beschikbaar is en dat u de indeling zelf kunt bepalen.

Kan ik ook een gebruikte bureelunit bij jullie kopen?

De units van Snelbouwkantoor zijn nog vrij nieuw, wij hebben daarom maar weinig tweedehands units te koop. Sinds kort hebben we wel een tweedehands- en gebruikte pagina in Nederland. Het is op deze pagina natuurlijk wel altijd OP=OP. Wij raden u alsnog aan om een nieuwe unit van Snelbouwkantoor te kopen. Dit komt omdat de prijs alsnog goedkoper is dan een tweedehands unit van een andere leverancier.