Bureelcontainer op de bouw


Onze bureelcontainer is populair bij zowel particulieren als bedrijven. Een uitstekend voorbeeld hiervan is de bouwsector, waar onze unit zeer geschikt is als lunchruimte of als kantoorwerkplek. Standaard wordt de bureelcontainer geleverd met twee draaikiepramen, een deurpaneel met raam en dichte panelen. U bent niet gebonden aan een standaardindeling; u kunt de panelen naar eigen inzicht rangschikken. Een significant voordeel is dat de containers volledig geïsoleerd zijn, wat zorgt voor een comfortabel binnenklimaat ongeacht de weersomstandigheden buiten.

''U hoeft zich verder niet aan een standaard indeling te houden, want u kunt elk paneel naar eigen inzicht indelen.''

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 078 48 02 57, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.be of vul het contactformulier in.

Filter

Over de bureelcontainer

Klantgerichtheid en het leveren van de hoogste kwaliteit staan centraal bij ons bedrijf. Onze bureelcontainer onderscheidt zich niet alleen door zijn hoge kwaliteit maar biedt ook de garantie van de laagste prijs. Een onderscheidend kenmerk van ons product is de 50 mm EPS-isolatie, strategisch geplaatst binnen de unit om optimale warmtebehoud te garanderen. Daarnaast beschikt de bureelcontainer over een vloer met een duurzame toplaag die eenvoudig te onderhouden is. Het Snelbouwkantoor kenmerkt zich verder door een stalen, geïsoleerd dak uitgerust met goten voor een efficiënte afvoer van regenwater. Bij levering worden standaard twee raampanelen meegeleverd die zowel op een kiep- als kantelstand gezet kunnen worden. Dankzij de modulaire opbouw van losse panelen, biedt de unit de flexibiliteit om de indeling geheel naar eigen wens aan te passen.

Waarom een bureelcontainer?

De bureelcontainer is erg makkelijk te monteren en dat is dan ook één van de grootste voordelen. Het bureauonderstel is uitneembaar, wat betekent dat het op elk moment kan worden gedemonteerd en compact worden opgeborgen. Dit maakt het gemakkelijk te verplaatsen. Als u uw unit wilt verhuizen naar een andere plek dan is dit geen enkel probleem en bespaart het veel kosten. Bovendien kan een bureelcontainer ook gebruikt worden om bepaalde goederen in op te slaan of als hobbyruimte in de tuin.

Afmetingen bureelcontainer

Onze bureelcontainers zijn standaard beschikbaar in twee kleuren: matzwart en antraciet, welke wij altijd op voorraad hebben. Qua afmetingen bieden wij een breed scala aan opties om aan uw specifieke behoeften te voldoen. De standaardafmetingen van onze bureelcontainers zijn 2 x 2 meter, 3 x 2 meter en 4 x 2 meter. Elk product wordt geleverd als een demontabel pakket, waardoor u de flexibiliteit heeft om de indeling naar wens aan te passen. Dit omvat de mogelijkheid om raampanelen, deurpanelen en gesloten panelen naar eigen inzicht te plaatsen, zodat u de perfecte werkomgeving kunt creëren.

Levering bureelcontainer

U kunt ervoor kiezen om de levering door ons te laten verzorgen. Hierbij kunnen wij voor u het transport regelen tot aan de deur. Als u ook door ons de bureelcontainer wilt laten opbouwen dan maken wij hierbij gebruik van een kraan. Dit zijn optionele kosten, u kunt er ook voor zorgen zelf een kraan te huren. Wilt u de kosten voor u zelf zo laag mogelijk houden? Dan raden wij aan om de unit bij ons locatie in Bergschenhoek of Roosendaal op te halen.

Neem contact met ons op!

Curieus geworden naar onze bureelcontainer of wilt u meer weten over het product? Neem gerust contact met ons op! Bel naar 078 48 02 57, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.be of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag in de zoektocht naar uw droomunit!

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een bureelcontainer van Snelbouwkantoor?

Twijfelt u nog over de aanschaf van een bureelcontainer? Onze containers zijn demontabel, wat het opbouwen en afbreken vereenvoudigt. Hierdoor kunt u de unit gemakkelijk tijdelijk opslaan wanneer deze niet in gebruik is. Dit maakt onze bureelcontainer bijzonder geschikt voor bouwbedrijven, aangezien de container moeiteloos naar een nieuwe locatie verplaatst kan worden. Dit levert een aanzienlijke tijds- en moeitebesparing op. Bovendien zorgt het industriële ontwerp van de unit voor een moderne uitstraling, waardoor het niet alleen functioneel is, maar ook visueel aantrekkelijk.

Kan ik ook een gebruikte bureelcontainer bij jullie kopen?

Momenteel hebben wij nog niet de optie voor tweedehands units. Omdat wij wel gebruik maken van de laagste prijs garantie is ons advies om alsnog te kijken naar een nieuw model van Snelbouwkantoor. Zo ben je voor een nieuw kantoorunit van Snelbouwkantoor goedkoper uit dan een tweedehands kantoorunit bij andere leveranciers. Onze Snelbouwkantoren bieden daarnaast eindeloze mogelijkheden in afmetingen, kleuren en de indeling.

Hebben jullie ook zeecontainers te koop?

De containers die voor onze units worden gebruikt, zijn geen zeecontainers. Onze kantoorcontainer heeft echter dezelfde afmetingen als een vrachtcontainer. Bovendien ziet onze unit eruit als een container, maar dan wat moderner. Bovendien is de prijs van een container erg hoog. Daarom proberen wij de prijs van onze kantoorunits zo laag mogelijk te houden en de laagste prijs te garanderen.