Bouwkeet te koop


We merken op dat onze bouwkeet bijzonder populair is onder bouwbedrijven en aannemers. De reden hiervoor is dat de unit uitstekend dient als een perfecte tijdelijke lunchruimte, die bovendien eenvoudig naar een volgende locatie verplaatst kan worden. Dit maakt het een ideale keuze voor projecten waar flexibiliteit en mobiliteit essentieel zijn. Onze producten zijn standaard voorzien van 50 mm EPS-isolatie, wat zorgt voor een comfortabele binnenomgeving, ongeacht de weersomstandigheden buiten.

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar ‎078 48 02 57, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.be of vul het contactformulier in.

Filter

Makkelijke montage van de bouwkeet

De bouwkeet bestaat eigenlijk gewoon uit allemaal losse panelen, dit maakt het extra makkelijk om de unit op te bouwen. Het is ook wel lekker om te weten dat voor de montage geen zwaar gereedschap nodig is. Wij adviseren wel om een set moersleutels (13 mm en 19 mm), momentsleutels en een kruiskop schroevendraaier of boormachine bij de hand te hebben. Deze bouwkeet is uitermate geschikt voor bouwbedrijven die op zoek zijn naar een tijdelijk onderkomen die makkelijk kan worden verplaatst naar de volgende klus.

Makkelijk transport

Naast dat de bouwkeet makkelijk is op te bouwen, is deze ook moeiteloos te demonteren. De keet kan vervolgens, net zoals bij levering, als een soort bouwpakket worden opgeslagen of worden vervoerd. Wilt u de unit maar een klein stukje verplaatsen? Dan kan dit met een heftruck of hijskraan door de heftruckkokers en hijskraanogen. Deze flexibiliteit in transport en opslag maakt onze bouwkeet uitermate geschikt voor projecten waarbij regelmatige verplaatsing noodzakelijk is. Bovendien zorgt deze eigenschap ervoor dat de bouwkeet een kosteneffectieve en praktische oplossing is voor tijdelijke ruimtebehoeften op diverse locaties.

Waarom kiezen voor Snelbouwkantoor?

Overweegt u een bouwkeet aan te schaffen bij Snelbouwkantoor? U profiteert dan van meerdere voordelen, die we graag voor u opsommen. Ten eerste bieden we altijd de laagste prijsgarantie in zowel Nederland als België. Onze producten zijn bovendien ontworpen voor gemakkelijk transport naar uw volgende projectlocatie. De demontage en verwijdering van onze units zijn eenvoudig en snel te realiseren, en dat alles zonder de noodzaak voor specifiek gereedschap of apparatuur. Dankzij onze ruime voorraad in Nederland kunnen we bovendien een snelle levering in België garanderen.

Transport en opbouwservice

Het bezorgen en opbouwen van de bouwkeet bij u thuis valt niet onder onze standaardservice. Echter, tegen een meerprijs kunt u deze extra services wel afnemen. Wij verzorgen al het transport zelf, waardoor u slechts met één partij te maken heeft. Daarnaast berekenen we de transportkosten vooraf, zodat u precies weet waar u aan toe bent en niet voor onverwachte kosten komt te staan. Mocht u de kosten willen minimaliseren, dan raden we u aan de bouwkeet zelf bij ons op te halen.

Interesse in bouwkeet kopen?

Bent u overtuigd van de voordelen en wilt u direct een goedkope maar kwalitatieve bouwkeet bij ons kopen? Plaats dan vandaag nog een bestelling in de webshop of vraag een vrijblijvende offerte aan. Alles is mogelijk voor een voordelige prijs! Wilt u meer weten, bijvoorbeeld over de montage? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers helpen u graag verder. Bel naar ‎ ‎078 48 02 57, of vul het contactformulier in.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een bouwkeet bij Snelbouwkantoor?

Onze bouwkeet wordt meestal geleverd vanuit onze kantoren in Bergschenhoek of Roosendaal. Op onze locatie hebben wij dus altijd een ruime voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Verder is het voordeel van ons product dat u keuze heeft uit veel mogelijkheden, zoals: afmeting en indeling. De medewerkers van Snelbouwkantoor kunnen u hier alles over vertellen.

Kan ik ook een gebruikte bouwkeet bij jullie kopen?

Ons product is nog relatief nieuw, dus er is momenteel geen mogelijkheid om een gebruikte bouwkeet bij ons aan te schaffen. Ons advies is om een nieuwe bouwkeet bij Snelbouwkantoor te kopen, omdat wij de laagste prijsgarantie bieden. Op deze manier bent u voor een nieuwe keet van Snelbouwkantoor voordeliger uit dan voor een tweedehands keet bij andere leveranciers.