Wat kost een bouwkeet huren?

Mogelijkheden bouwkeet huren

Wij krijgen regelmatig de vraag of we een bouwkeet te huur hebben. Verhuur is iets waar wij momenteel bij ons in het bedrijf nog geen gebruik van maken. Waar wij wel gebruik van maken is de laagste prijs garantie. De kans is groot dat je voor een nieuwe keet bij Snelbouwkantoor alsnog goedkoper uit bent dan wanneer je besluit ergens anders er een te huren. Als we in de toekomst besluiten om toch units te gaan verhuren dan zullen wij dit uiteraard aangeven.

Bouwkeet huren v.s. kopen

De reden dat mensen een bouwkeet huren is omdat ze niet weten hoe vaak die gebruikt gaat worden of hoe het product bevalt. Bij Snelbouwkantoor zijn we van mening dat je met een keet kopen in plaats van huren eigenlijk altijd goedkoper uit bent. Wanneer je een unit bij ons huurt dan moet je altijd oppassen of die niet beschadigd, anders kunnen er natuurlijk extra kosten bij komen. Als je een eigen keet hebt dan kan deze gewoon mee verhuisd worden naar elke bouwlocatie en hoef je niet zo op te letten of er wat mee gebeurt.

Schaftunit op bouwplaats 3x2 meter Kantoorunit luxe uitstraling met ramen

Eigenschappen van de bouwkeet

Voordat je een bouwkeet gaat kopen is wel zo fijn om wat meer over het product te weten. Al onze units zijn op verschillende plekken geïsoleerd met 50mm EPS, dit zorgt ervoor dat de warmte goed blijft hangen. Daarnaast is het mogelijk om zelf de plek van de ramen en de deur te bepalen, zit zijn namelijk allemaal losse panelen. Tot slot is ons product demontabel en dus heel makkelijk opgebouwd. Neem ook vooral eens een kijkje op onze product pagina om alle informatie te krijgen over de bouwkeet.

Kleuren 

Wanneer je op onze website kijkt dan zal je voornamelijk de kleuren zwart, groen en antraciet zien. Dit komt omdat dat onze standaard kleuren zijn die ook altijd gelijk leverbaar zijn. Andere RAL kleuren zijn op aanvraag ook mogelijk, houdt dan vaak wel rekening met een iets langere levertijd. Twijfel je of het mogelijk is wat je in gedachte hebt? Neem dan vooral even contact op met onze medewerkers.

Afmetingen 

Wanneer je besluit een bouwkeet te kopen dan is er veel keuze in afmetingen. De kleinste unit die wij verkopen is 2 x 2 meter, daarnaast hebben we ook nog: 3 x 2 meter4 x 2 meter4 x 3 meter4 x 4 meter6 x 3 meter en 6 x 4 meter. Houdt bij het plaatsen van de unit altijd rekening met een marge van een halve meter, dit ook wel fijn voor de montage.

Interesse in een bouwkeet? Neem contact op!

Een bouwkeet huren is dus iets dat we momenteel niet doen. Heb je wel interesse gekregen in een bouwkeet kopen? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice, de medewerkers van Snelbouwkantoor helpen u graag verder. Bel voor meer informatie naar 078 48 02 57 of vul het contactformulier in.

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *