Tuinkantoor kopen voor beter thuiswerken

Thuiswerken is steeds normaler

Sinds de corona crisis is afgelopen zijn er steeds meer mensen hybride gaan werken. Dit betekent dat je overal kan werken, voor veel mensen is dit een gedeelte thuis geworden. Om het thuiswerken aangenamer te maken is het fijn om hier een speciale plek voor te hebben, de tuinkantoor van Snelbouwkantoor is hier natuurlijk perfect voor. De maat, kleur en indeling van de tuinkantoor kan je ook nog eens helemaal zelf naar wens bepalen.

Voordelen van een tuinkantoor kopen bij Snelbouwkantoor

Het eerste voordeel van de tuinkantoor is dat bijna elke afmeting mogelijk is bij Snelbouwkantoor, dit komt door de losse panelen die makkelijk aan elkaar te koppelen zijn. Door bijvoorbeeld 3 keer een 4 x 2 m tuinkantoor te koppelen krijg je een 6 x 4 m afmeting. Verder zit er goede isolatie in de panelen waardoor het ook in de winter aangenaam kan blijven. Tot slot heeft Snelbouwkantoor ook nog eens de laagste prijs garantie, samen met de hoogste kwaliteit natuurlijk. 

Goede werkplek aan huis

Veel mensen zullen het waarschijnlijk wel herkennen, te weinig plek in huis om een volwaardige werkkamer te maken. De oplossing hiervoor is een tuinkantoor. Op deze manier heb je nog wel het gemak van thuiswerken maar dan wel in een speciale ruimte. Je zult merken dat je minder afleiding zult ervaren en dat het erg prettig is om je spullen gewoon te kunnen laten liggen. 

Tuinkantoor 4x2 meter

Makkelijk verplaatsbaar

Onderaan de tuinkantoor zitten altijd heftruck kokers, met een heftruck kan je de kantoorunit dus makkelijk verplaatsen. Daarnaast worden er ook altijd hijskraan ogen meegeleverd, ook met een hijskraan kan het kantoor dan verplaatst worden. Moet de tuinkantoor helemaal verhuisd worden naar een ander locatie? Dan kan je het beste het kantoor demonteren en met een aanhanger naar de desbetreffende locatie rijden. Al onze producten zijn demontabel en daarom makkelijk te monteren en te demonteren. 

Tuinkantoor aan huis laten leveren

Wil je een tuinkantoor kopen bij Snelbouwkantoor? Denk dan nog even goed na hoe je deze bij je thuis krijgt. Je kan er namelijk voor kiezen om naar onze locatie in Bergschenhoek of Roosendaal te komen en de kantoorunit met een aanhanger op te halen. De tweede optie is de levering uit handen geven. Wanneer je kiest voor de tweede optie dan leveren wij het product voor de deur af, hier komen wel wat extra kosten bij kijken. 

Interesse in een kantoor kopen? Contact ons!

Bij interesse naar een geïsoleerde unit adviseren wij om altijd even contact op te nemen met onze medewerkers, op deze manier worden alle vragen bij je weggenomen. Contact kan opgenomen worden via het contactformulier, telefoon ‎078 48 02 57, e-mail (info@snelbouwkantoor.be) of chat.

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *