Flexibele kantoorunit van Snelbouwkantoor

Kantoorunit – Makkelijk Demonteerbaar en Flexibel

Op zoek naar een kantoorunit die snel en eenvoudig opgebouwd kan worden op locatie? Bij Snelbouwkantoor.be bieden wij demontabele kantoorunits die aan al uw eisen voldoen. Onze kantoren zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak en flexibiliteit, en we hebben een breed scala aan opties om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Hier ontdekt u waarom onze kantoren de ideale keuze zijn voor bouwbedrijven en andere bedrijven die op zoek zijn naar een snelle en efficiënte oplossing voor extra kantoorruimte.

Makkelijk Zelf te Monteren

Onze demontabele kantoorunits zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Het opbouwen van een kantoorunit bij u op locatie is snel en eenvoudig, en u heeft geen zwaar gereedschap nodig. Alles wat u nodig heeft, zijn een set moersleutels (13 mm en 19 mm), momentsleutels en een kruiskopschroevendraaier of boormachine. Dit maakt onze kantoren bijzonder geschikt voor bouwbedrijven en andere organisaties die snel extra kantoorruimte nodig hebben.

 Kantoorunit 3x2 meter

Eigenschappen van de kantoorunit

Het interieur van onze Snelbouwkantoren is tot in de puntjes afgewerkt. De wanden zijn bekleed met hoogwaardig hout of gecoate staalplaat, wat zorgt voor een duurzame en aantrekkelijke uitstraling. De vloer is voorzien van een keizerlijk grijze toplaag. Bovendien zijn al onze kantoorunits standaard geïsoleerd met 50mm EPS mineraal wol, waardoor de warmte goed binnenblijft. Als u het nog comfortabeler wilt maken, kunt u eenvoudig een airco/verwarmingssysteem installeren. En het beste van alles is dat u de indeling van de kantoorunit kunt aanpassen aan uw behoeften, met opties zoals raamwanden, muurwanden en deurwanden.

Creëer de gewenste indeling:

Met onze panelen, variërend van raampanelen en deurpanelen tot dichte panelen, heeft u de mogelijkheid om uw ideale kantoorruimte volledig naar wens te ontwerpen door ze op elke gewenste manier te plaatsen. Of u nu een open en lichte kantoorruimte wilt creëren met veel natuurlijk licht door het gebruik van raampanelen, of als u juist de voorkeur geeft aan een meer afgesloten en geconcentreerde werkplek met dichte panelen, de keuze is aan u.

Afmetingen van de kantoorunit te koop

Bij Snelbouwkantoor.be begrijpen we dat elk project uniek is, daarom bieden we diverse afmetingen aan. Onze standaardmaten omvatten onder andere: een 2×2 meter, 3×2 meter en 4×2 meter kantoorunit. Het is bij ons niet meer mogelijk om verschillende kantoren met elkaar te koppelen.

Kantoor in kleur

Onze Snelbouwkantoren zijn standaard verkrijgbaar in 2 kleuren, maar bijna alle RAL kleuren zijn mogelijk tegen een meerprijs. Hierdoor kunt u de uitstraling van uw kantoorunit aanpassen aan uw voorkeur en bedrijfsstijl. We streven ernaar om aan al uw kleurbehoeften te voldoen, zodat uw kantoorunit perfect bij uw omgeving past.

Een kantoorunit kopen bij Snelbouwkantoor

Bij Snelbouwkantoor.be geloven we in klantgerichtheid en topkwaliteit. Onze units zijn niet alleen hoogwaardig afgewerkt, maar we bieden ook de laagste prijsgarantie. Met een vloer toplaag die gemakkelijk schoon te houden is en goede thermische isolatie, bieden onze kantoorunits de ideale ruimte voor uw zakelijke behoeften. Neem contact met ons op voor meer informatie of om uw Snelbouwkantoore te bestellen.

Kantoor container 3x2meter  Mobiel kantoor  Kantoor unit geisoleerd

Makkelijk te verplaatsen

Een van de grootste voordelen van onze Snelbouwkantoren is dat ze gemakkelijk te verplaatsen zijn naar een andere locatie. Of u nu van bouwplaats verandert of uw kantoorruimte elders nodig heeft, onze demontabele units bieden u de flexibiliteit om te bewegen. Het compacte ontwerp maakt opslag eenvoudig en bespaart kostbare tijd en moeite.

Transportservice voor de kantoorunit

Als u geen aanhanger heeft, bieden wij de mogelijkheid om de unit bij u thuis te laten bezorgen. Het transport wordt volledig voor u geregeld, tot aan de deur. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de kantoorunit door ons te laten monteren, maar hier zijn extra kosten aan verbonden. Als u de kosten liever zo laag mogelijk wilt houden, kunt u het product met een aanhanger zelf bij ons ophalen.

Voordelen van een Snelbouwkantoor

Het eerste en belangrijkste voordeel van een prefab kantoorunit van Snelbouwkantoor.be is de demonteerbaarheid. Dit maakt niet alleen een eenvoudige montage mogelijk, maar ook een moeiteloze demontage, waardoor verplaatsing en opslag gemakkelijk worden. Verhuizen naar een andere locatie is nog nooit zo eenvoudig geweest. Bovendien bieden onze kantoorunits een moderne uitstraling en zijn ze verkrijgbaar in meerdere RAL-kleuren, waardoor u de uitstraling kunt aanpassen aan uw voorkeur.

Waarom een kantoorunit kopen?

Onze kantoorunits zijn veelzijdig inzetbaar en worden vaak gebruikt als extra kantoorruimte in tuinen, op bouwplaatsen en door bedrijven die behoefte hebben aan extra werkruimte. Ze bieden een snelle en kostenefficiënte oplossing voor uw ruimtebehoeften. Een belangrijk voordeel is dat de kantoorunit snel en eenvoudig kan worden opgebouwd en verplaatst, wat flexibiliteit en mobiliteit biedt. Daarnaast kunt u het kantoor ook gebruiken voor opslagdoeleinden of zelfs als woonunit. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Contact!

Bij Snelbouwkantoor.be draait alles om klantgerichtheid en topkwaliteit. Onze kantoren zijn ontworpen met aandacht voor detail en we bieden ook de laagste prijsgarantie. De vloer van ons product is gemakkelijk schoon te houden en voorzien van goede thermische isolatie. Bovendien hebben onze units regengoten voor de afvoer van regenwater, waardoor uw kantoorruimte droog blijft, zelfs tijdens slechte weersomstandigheden.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over onze kantoorunit? Plaats vandaag nog een bestelling in de webshop of vraag een vrijblijvende offerte aan. Neem gerust contact met ons op! Bel naar 078 48 02 57, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.be of vul het contactformulier in.

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *