De juiste kantoor container voor je bedrijf kiezen?

Kantoor container kopen

Als ondernemer is het van groot belang om een efficiënte en comfortabele werkruimte te hebben. Een kantoor container biedt hiervoor de ideale oplossing. Snelbouwkantoor heeft een mobiele kantoor container, waardoor deze eenvoudig verplaatst kan worden naar verschillende locaties. Dit maakt het ideaal voor tijdelijke projecten of wanneer je op verschillende locaties werkt. Verder is de kantoor container prefab, waardoor ze snel op te zetten zijn en kostbare tijd besparen. Daarnaast zijn de units van Snelbouwkantoor aanpasbaar, wat betekent dat je zelf de indeling van de ramen en deur kan bepalen.

Isolatie kantoor container

Een goed geïsoleerde kantoor container is van groot belang voor het comfort van de medewerkers. Het houdt de temperatuur aangenaam, ongeacht het seizoen, en vermindert het geluid van buitenaf. In de units van Snelbouwkantoor zit 50mm EPS verwerkt, om het nog aangenamer te maken voor zowel de zomer als de wintermaanden is het mogelijk om zelf een verwarmings/airco-systeem te plaatsen.

Afmetingen

Over het algemeen zijn kantoor containers beschikbaar in verschillende afmetingen, waardoor je kunt kiezen wat het beste past bij jouw bedrijfsbehoeften. Heb je enkel een klein kantoor aan huis nodig of heb je een grotere werkruimte nodig voor meerdere medewerkers? Bij Snelbouwkantoor heb je de keuze uit 3 afmetingen, namelijk: 2×2 meter, 3×2 meter en 4×2 meter.

Kantoorunit verplaatsbaar en demontabel 2x2 meter Hob unit kopen

Aanpassingen van de kantoor container

Bij Snelbouwkantoor bieden we niet alleen standaard units, maar ook de mogelijkheid om jouw kantoor container uit te breiden met speciale raam- en deurpanelen. Deze panelen vergroten niet alleen de natuurlijke lichtinval in de container, maar zorgen ook voor een betere ventilatie, waardoor je een aangename en goed geventileerde werkomgeving creëert. Met onze aanpasbare kantoorcontainers kun je de inrichting naar jouw wensen aanpassen, zodat je een werkomgeving kunt creëren die perfect aansluit bij de behoeften van jouw bedrijf.

Transport

Het transport van een prefab kantoor container hoeft geen zorgen op te leveren. Bij Snelbouwkantoor begrijpen we dat een vlotte en probleemloze levering essentieel is voor onze klanten. Daarom kan je ervoor kiezen om de gehele levering uit handen te geven. Hier komen natuurlijk nog wel extra transportkosten bij kijken. We streven ernaar om je kantoor container snel en veilig op de gewenste locatie af te leveren, zodat je meteen aan de slag kunt gaan in je nieuwe werkruimte.

Contact

Heb je nog vragen over het kopen van een kantoor container? Of wil je meer weten over de mogelijkheden en prijzen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze specialisten. Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van het kantoor voor jouw bedrijf. Bel ons op 085-4014749, stuur een e-mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in. Ontdek de vele voordelen van een kantoor aan huis of een mobiele kantoor container en neem vandaag nog contact met ons op!

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *