Container tuinhuis gebruiken als kantoor

Waar kan je een container tuinhuis voor gebruiken?

De producten van Snelbouwkantoor zijn ideaal te gebruiken als container tuinhuis. Door het moderne uiterlijk van het tuinhuis is het een perfecte aanvulling voor in de achtertuin. Een veel voorkomende situatie is dat unit als kantoorruimte gebruikt wordt. Hoe fijn is het dat wanneer je een aantal dagen thuiswerkt je dit in een aparte ruimte kan doen. Verder zien we ook vaak dat er van een tuinhuis een studio gemaakt wordt voor kleine bedrijfjes, denk hierbij.

Voordelen van een container tuinhuis

Bij een container tuinhuis kopen zitten natuurlijk wel een aantal voordelen. Een groot voordeel is natuurlijk de laagste prijs garantie dat Snelbouwkantoor altijd biedt. Verder zit er 50 mm EPS in onze panelen zodat er met verschillende temperaturen in gewerkt of gezeten kan worden. Moet de container tuinhuis verplaatst worden van locatie of even tijdelijk worden opgeborgen? Dit is geen probleem, de container wordt als een flat pack geleverd en neemt dus weinig ruimte in beslag. 

Indeling container tuinhuis

Tuinkantoor 4x2 meter

Een van de eigenschappen van de container tuinhuis is dat je de indeling helemaal zelf kan bepalen, dit maakt het product heel erg uniek. De unit is opgebouwd uit allemaal losse panelen, het gaat hierbij om raam, deur en dichte panelen. De ene zult de deur misschien op de korte zijde willen en de andere op de lange zijde, dit is allemaal mogelijk. Sinds kort hebben we ook extra uitbreidingen zoals een volledig raampaneel en dubbele deuren. 

Makkelijke opbouw

Het zware gereedschap kan je thuislaten als je zelf de container tuinhuis gaat monteren. Wij adviseren om enkel een set moersleutels, momentsleutels, kruiskop schroevendraaier en boormachine te regelen. Verder raden wij niet aan om de opbouw alleen te doen maar om altijd iemand extra te vragen. Dit is niet alleen handig voor je eigen veiligheid maar laat het allemaal ook een stuk sneller gaan. 

Alle mogelijkheden bij een container tuinhuis

Er is veel mogelijk in de kleur, afmeting en indeling van de container tuinhuis. Over de indeling hebben we je al het een en ander uitgelegd. De kleur antraciet hebben we altijd op voorraad, hier zit dus ook geen levertijd op. Verder is het mogelijk om elke RAL-classic kleur te bestellen, er zit hier waarschijnlijk wel iets meer levertijd op dan de kleur antraciet. 

Stel al uw vragen aan onze medewerkers!

Benieuwd geworden naar een container tuinhuis kopen. Vraag dan vandaag nog een gratis offerte aan. Alles is mogelijk voor een voordelige prijs! Wilt u meer weten over alle mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag. Bel naar ‎078 48 02 57, of vul het contactformulier in.

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *