Alles over de werfkeet

Bent u aan het kijken naar een werfkeet kopen? Bij Snelbouwkantoor hebben we een product die hier perfect voor kan zijn. Wij hebben veel verschillende soorten geïsoleerde units die makkelijk te verplaatsen zijn. Dit maakt het ideaal om ze in de bouw te gebruiken omdat je dan natuurlijk regelmatig naar een andere locatie moet. De isolatie waar wij gebruik van gemaakt hebben is 50 mm EPS mineraal wol en is verwerkt in verschillende onderdelen. Verder zitten er altijd regengoten bevestigd aan het product voor een goede afvoer tegen lekken. Daarnaast zit er natuurlijk ook een mooie vloer in de werfcontainer, dit is een standaard vinyl toplaag in een soort grijze kleur. U kunt er uiteraard later zelf nog een andere vloer in leggen. Wij vinden het een groot voordeel dat de vloer heel makkelijk is schoon te houden, vooral fijn op een bouwplaats.

Snelle opbouw en afbouw van de werfcontainer

Wanneer u naar ons product kijkt dan zie je dat de werfkeet bestaat uit allemaal losse panelen, dit maakt het ontzettend makkelijk voor de opbouw en afbouw. Op het moment dat je de keet thuis geleverd krijgt dan is het een compact bouwpakket. Bij het afbouwen van de unit kan die weer op dezelfde manier opgeborgen of vervoerd worden. Veel mensen denken dat de opbouw van de werfcontainer moeilijk is en dat er zwaar gereedschap voor nodig is maar dat is niet het geval. Wij adviseren om enkel een set moersleutels, momentsleutels en een boormachine bij de hand te houden. Zorg er tot slot altijd voor dat je de montage met twee personen doet, sommige panelen kunnen aan de zware kant zijn.

Mogelijkheden van de werfkeet

Op onze website zijn drie standaard kleuren. Dit gaat om de kleuren zwart, groen en antraciet. Dat wij alleen deze kleuren op onze website laten zien hoeft niet te betekenen dat dit de enige kleuren zijn die wij kunnen produceren. Je kan een werfkeet kopen met een speciale RAL kleur, deze laten wij dan speciaal produceren. Hoe leuk als de keet in dezelfde kleur is als de huisstijl van je bedrijf? Daarnaast proberen wij ook een zo breed mogelijk aanbod in afmetingen aan te bieden.

Houdt met een werfcontainer hier rekening mee!

Wij hebben een werfkeet te koop met veel voordelen. Toch adviseren wij wel om met een aantal dingen rekening te houden wanneer je nadenkt over een werfkeet kopen. Het eerste belangrijke punt is om goed na te gaan hoeveel ruimte er is om de werfcontainer te plaatsen, houdt altijd rekening met een marge van een halve meter. Het tweede punt gaat over de beschikbare ruimte binnen in de keet, reken uit hoeveel ruimte je denkt nodig te hebben. Achteraf is er ruimte om uit te breiden mocht dit nodig zijn. Tot slot moet u bedenken of je de keet zelf bij ons komt ophalen met een aanhanger of dat je gebruik maakt van onze transportservice. Aan de transportservice zitten natuurlijk wel extra kosten aan verbonden.

Bepaal zelf de indeling

Een van de aller grootste voordelen van een werfkeet kopen van Snelbouwkantoor is dat je de indeling helemaal zelf kan bepalen. Bij elk product zitten minimaal twee raam panelen en één deur paneel. De plek van het raam of deur kan je dus zelf bepalen. Sommige mensen vinden het fijn om de deur aan de korte zijde te hebben en sommige mensen hebben de deur liever aan de lange zijde. Het is later natuurlijk ook mogelijk om de indeling weer te veranderen. 

Vragen? Neem contact op!

Al nieuwsgierig naar een werfkeet kopen? Plaats vandaag nog een bestelling in de webshop of vraag een vrijblijvende offerte aan. Er zijn bij ons ontzettend veel mogelijkheden voor het kopen van een werfcontainer! heeft u nog vragen, bijvoorbeeld over de montage? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers helpen je maar al te graag! Bel naar 078 48 02 57, mail naar info@snelbouwkantoor.be of vul het contactformulier in.

 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een werfkeet kopen bij Snelbouwkantoor?

Werfkeet kopen? Wij hebben hier het perfecte product voor. De werfcontainer is demontabel en daarom is die binnen no time opgebouwd of afgebouwd. Door de isolatie die op verschillende plekken zit blijft het ook in de winter aangenaam om in de unit te zitten. De keet heeft verder altijd hijskraan ogen bevestigd en heftruck kokers zodat die op locatie verplaatst kan worden. Tot slot is het fijn dat je sommige dingen zelf kan beslissen zoals: kleur, afmeting en indeling. Kortom, er is van alles mogelijk! 

Is er een mogelijkheid voor een werfkeet huren?

Momenteel hebben wij geen werfkeet te huur. Wij weten nog niet of dit iets is wat we in de toekomt wel gaan doen. Wij maken daarnaast wel gebruik van de laagste prijs garantie van Europa. Je zal met een nieuwe container kopen bij Snelbouwkantoor waarschijnlijk alsnog goedkoper uit zijn dat wanneer je deze ergens anders huurt.