Waarom een werfcontainer

Wat maakt het nou zo handig om een werfcontainer te kopen? Dit vooral fijn voor mensen die in de bouw werken. Wanneer je buiten aan het werk bent is het wel zo fijn om een ruimte te hebben waar je warm in kan zitten, waardevolle spullen in kunt achterlaten en eventueel vergaderingen in kan houden. Bij al onze producten zit op meerdere plaatsen 50 mm EPS verwerkt. Om in de wintermaanden de temperatuur nog aangenamer te maken kan je zelf kijken naar een verwarming/airco systeem. De vloer die in elke container verwerkt zit is een mooie vinyl toplaag in een grijze kleur. Je kan er natuurlijk zelf voor kiezen om hier nog een andere vloer in te laten plaatsen. Het fijne aan de vloer die er standaard in zit is dat deze heel makkelijk schoon te maken is.

Alles over de opbouw

Een van de grootste voordelen van onze werfcontainer is dat deze heel makkelijk is opgebouwd, met twee handige mensen is het in een ochtend gepiept. De opbouw gaat zo makkelijk omdat ons product bestaat uit allemaal losse panelen. Door de losse panelen is de unit ook weer zo uit elkaar gehaald, deze kan dan als bouwpakket worden opgeslagen of vervoerd worden. Het zware gereedschap kan je verder ook thuislaten. Wij adviseren wel om een set moersleutels, momentsleutels en een boormachine te regelen. Tot slot is wel belangrijk dat er altijd twee handige mensen aanwezig zijn voor de opbouw. Dit zorgt voor meer veiligheid maar ook zodat alles sneller verloopt.

Werfkeet uitvoeringen

Heb je een speciale RAL kleur in gedachte voor de werfcontainer? Dat is mogelijk bij Snelbouwkantoor. Hoe leuk is het als je bijvoorbeeld precies de kleur van je bedrijfslogo hebt! Er is wel een kans dat speciale aanvragen een iets langere levertijd hebben. Neem sowieso altijd even contact op met onze medewerkers. De kleuren die wij wel altijd gelijk kunnen leveren zijn groen, antraciet en zwart. Daarnaast hebben we ontzettend veel afmetingen zodat we aan veel verschillende behoeftes kunnen voorzien. Een aantal afmetingen die je altijd in ons assortiment terug zal zien zijn: 2 x 2m, 3 x 2m, 4 x 2m, 4 x 3m en 4 x 4m. Door containers aan de zijkant met elkaar te koppelen is het ook mogelijk om een ook 6 x 4m afmeting te creëren. 

Belangrijke zaken

Al benieuwd geworden naar een werfcontainer kopen? Reken dan goed uit hoeveel ruimte je over hebt om de unit te plaatsen, handig is om rekening te houden met een marge van een halve meter. Wanneer de container op een bouwplaats gebruikt gaat worden is dit punt misschien iets minder belangrijk omdat je dan meer ruimte over hebt. Verder is het natuurlijk ook goed om te weten hoeveel ruimte er binnen in nodig is. Hoeveel man personeel moet er bijvoorbeeld pauze houden? Tot slot is het goed om na te denken over hoe de werfcontainer bij jou komt. Wij hebben een transportservice waar je gebruik van kan maken maar het is goedkoper om zelf te komen. Bij ons op locatie in Nederland hebben we altijd een grote voorraad liggen, met een aanhanger kan je bijna gelijk de unit meenemen. 

Transport en opbouwservice

Er zijn dus twee diensten waar je bij ons tegen een meerprijs gebruik van kan maken. Dit gaat om de transportservice en de opbouwservice. Wij begrijpen dat het niet voor iedereen mogelijk is om met een aanhanger de werfcontainer bij ons op te komen laten. In dat geval kunnen wij dus jou leveren op locatie. Daarnaast hebben we ook een opbouwservice. Dit kan gaan om een opbouw bij ons op locatie of bij de klant op locatie. Sommige afmetingen kunnen wij niet per vrachtwagen vervoeren en dan moet de unit bij de klant op locatie worden opgebouwd. 

Vragen? Neem contact op!

Curieus naar een werfcontainer kopen? Plaats vandaag nog een bestelling in de webshop of vraag een vrijblijvende offerte aan. Er zijn bij ons ontzettend veel mogelijkheden! heb je nog vragen, bijvoorbeeld over de montage? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers helpen je maar al te graag! Bel naar 078 48 02 57, mail naar info@snelbouwkantoor.be of vul het contactformulier in.

 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een werfcontainer bij Snelbouwkantoor?

Werfcontainer kopen? Wij zijn er van overtuigd dat we hier een mooi product voor hebben. De container is makkelijk op en af te bouwen vanwege de demontabele eigenschap. Ook in de winter blijft het lekker warm in de unit vanwege de isolatie die op meerdere plekken zit. Verder heeft ons product natuurlijk hijskraan ogen en heftruck kokers zodat de unit op locatie verplaatst kan worden. Tot slot blijft het natuurlijk erg fijn dat je verschillende dingen zelf kan beslissen zoals: kleur, afmeting en indeling. Kortom zijn de mogelijkheden bij ons eindeloos. 

Is er een mogelijkheid voor een werfcontainer huren?

Momenteel hebben wij geen werfcontainer te huur. Wij weten nog niet of dit iets is wat we in de toekomt wel gaan doen. Wij maken daarnaast wel gebruik van de laagste prijs garantie van Europa. Je zal met een nieuwe container kopen bij Snelbouwkantoor waarschijnlijk alsnog goedkoper uit zijn dat wanneer je deze ergens anders huurt.