Eigenschappen van een Tiny house

Een demontabele tiny house is een geweldig product als u op zoek bent naar moderne werk- en leefruimte. Een tiny house heeft verschillende voordelen, het is bijvoorbeeld heel gemakkelijk te bouwen. Bovendien is het product volledig geïsoleerd en voorzien van 50 mm dikke EPS-isolatieplaten. De unit beschikt over één deur en minimaal twee ramen, die u zelf kunt installeren op de plaats die u wilt. Alle ramen zijn volledig geïsoleerd en kunnen worden gekanteld en helemaal worden open gezet. In de unit zit een standaard vloer met een vinyl toplaag, deze is makkelijk schoon te houden. Gelukkig kunnen we zeggen dat het Tiny House de warmte goed vasthoudt, in Nederland is het weer nooit te voorspellen. Het fijne aan ons product is dat wanneer het nodig is het gemakkelijk verplaatst kan worden. Heeft u een specifieke kleur of maat in gedachten? Onze mogelijkheden zijn eindeloos, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Waarom een Tiny house kopen?

Op het moment is het natuurlijk helemaal hip om een Tiny House te hebben. Het fijne aan onze woonunit dat die gemakkelijk is op- en afgebouwd. Als u naar een andere locatie wilt verhuizen dan is dit geen probleem. Komt u er later achter dat uw Tiny house te klein is geworden? Dan is het ook nog mogelijk om achteraf uit te breiden. Dit is zeer nuttig en bespaart veel tijd en geld. Bovendien kan het Tiny House ook goed gebruikt worden als kantoorunit of bouwkeet. Al met al zijn de mogelijkheden eindeloos!

Afmetingen en kleuren

Onze tiny house is direct leverbaar in de kleuren groen, zwart en antraciet. Liever een andere kleur? Dan kan deze tegen een meerprijs speciaal voor u besteld worden. U kunt panelen zoals raampanelen, deurpanelen en gesloten panelen in het Tiny House installeren zoals u wenst. De kleinste units die wij verkopen zijn 2×2 meter en 3×2 meter maar we hebben ook een hele grote unit van 6×4 meter. Door meerdere units met elkaar te koppelen kunnen wij veel afmetingen creëren. Kortom, de mogelijkheden zijn bij ons eindeloos!

Kies voor Snelbouwkantoor.be

Wanneer je een Tiny house aanschaft bij Snelbouwkantoor, krijg je een aantal voordelen. Deze voordelen hebben wij voor jou op een rijtje gezet: Wij hebben sowieso altijd de laagste prijs garantie van Nederland en België. Ook hebben we eenvoudige montage van het Tiny house zonder gebruik van zwaar gereedschap. Verder leveren wij altijd uit voorraad, hierdoor hebben we altijd snelle levertijden! Het product is makkelijk verplaatsbaar door middel van een heftruck en hijskraan. Tot slot kunt u onze klantenservice altijd bereiken voor vragen en hebben we regelmatig interessante aanbiedingen!

Neem contact met ons op!

Meer weten over ons product of wil je direct een Tiny house kopen? Plaats vandaag nog een bestelling in de webshop of vraag een vrijblijvende offerte aan. Alles is mogelijk voor een voordelige prijs! Wil je meer weten, bijvoorbeeld over de montage? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers helpen je graag verder! Bel naar 078 48 02 57, mail naar info@snelbouwkantoor.be of vul het contactformulier in.

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van een Tiny house?

Het grote voordeel van een Tiny House is dat de container uit elkaar gehaald kan worden. Op deze manier kan het Tiny House gemakkelijk en snel worden gemonteerd en gedemonteerd. Hierdoor is het Tiny House ook gemakkelijk te verplaatsen, wat een aantal voordelen heeft, omdat het steeds weer opnieuw kan worden opgeborgen. Een Tiny House bureau kan ook gemakkelijk worden verplaatst als je een nieuwe ruimte nodig hebt voor je kantoor. Dit is voordelig en bespaart u veel tijd en moeite. Tot slot is het demonteerbare Tiny House zeer modern en verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. Bovendien zijn de opties die wij bieden met het Tiny House eindeloos, je kunt het Tiny House precies zo ontwerpen zoals jij het wilt!

Kan ik ook een gebruikte Tiny house bij jullie kopen?

Ons product is nog vrij nieuw dus er is ook nog geen mogelijkheid om een gebruikte Tiny house bij ons te kopen. Ons advies is om een nieuwe Tiny house aan te schaffen omdat wij de laagste prijs garantie bieden. Zo bent u voor een nieuw Tiny house van Snelbouwkantoor goedkoper uit dan een tweedehands Tiny house bij andere leveranciers. Onze Tiny house bieden daarnaast eindeloze mogelijkheden in afmetingen, kleuren en de indeling.