Kantoorunit makkelijk zelf te monteren

Onze demontabele snelbouwkantoor kan makkelijk en snel worden opgebouwd bij u op locatie. Het fijne is dat hier verder ook geen zwaar gereedschap voor nodig is. Het enige dat van pas komt is een set moersleutels (13 mm en 19 mm), momentsleutels en een kruiskop schroevendraaier of boormachine. Deze kantoorunit heel goed geschikt voor bijvoorbeeld bouwbedrijven omdat hij gemakkelijk gedemonteerd kan worden en

Binnenkant Snelbouw Kantoorunit

Ook aan de binnenkant is het Snelbouwkantoor helemaal afgewerkt. De wanden zijn bekleed met hout of gecoate staalplaat. Voor de vloer-toplaag hebben wij gekozen voor keizerlijk grijs. De Snelbouwkantoren zijn standaard geïsoleerd met 50mm EPS mineraal wol, zodat de warmte goed binnen blijft. Als u het allemaal nog wat aangenamer wilt maken dan kunt u ervoor kiezen om zelf een airco/verwarmingssysteem te installeren. Bij Snelbouwkantoor heeft u ook nog de vrijheid om het Snelbouwkantoor aan te passen naar behoefte, u kunt kiezen uit verschillende wanden die op uw gewenste plek in de Snelbouwkantoor geplaatst kan worden. U kunt kiezen uit de raamwand, muurwand of gewoon een deurwand!

Diverse maten Snelbouwkantoor

Het Snelbouwkantoor is standaard te verkrijgen in 3 kleuren. Verder zijn bijna alle RAL kleuren mogelijk tegen een meerprijs. Door de wandpanelen kan de kantoorunit in bijna elke afmeting worden gecreëerd. De units kunnen aan elke zijde aan elkaar worden gekoppeld. Het Snelbouwkantoor is eigenlijk gewoon een demontabel pakket dat ook makkelijk vervoerd kan worden naar de volgende locatie. De panelen zoals de raampanelen, deurpanelen en dichte panelen kunnen op elke gewenste manier in de kantoor container worden gebouwd.

De standaard afmetingen zijn:

2 x 2m snelbouwkantoor
3 x 2m snelbouwkantoor
4 x 2m snelbouwkantoor

Neem contact met ons op!

Curieus naar de producten van Snelbouwkantoor of heb je nog vragen over het product? Neem dan contact met ons op! Bel naar  ‎078 48 02 57, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.be of vul het contactformulier in. Wij helpen je graag verder in de zoektocht naar jouw droomunit!

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een Snelbouwkantoor?

Het eerste voordeel van een Snelbouwkantoor is dat de container demontabel is. Zo is de unit niet alleen makkelijk opgebouwd maar ook makkelijk gedemonteerd. Dit maakt het ook mogelijk om het Snelbouwkantoor makkelijk te verplaatsen, dit heeft een aantal voordelen zoals het compact opbergen. Ook kan een Snelbouwkantoor makkelijk van locatie worden verplaatst als je wilt verhuizen van locatie. Dit is voordelig en bespaart je veel tijd en moeite. Verder heeft de demontabele kantoorunit een erg modern uitstraling en is die beschikbaar in meerdere RAL kleuren. Kortom zijn de opties bij ons eindeloos en weten wij zeker dat wij u kunnen helpen.

Ons product is nog vrij nieuw dus er is nog geen mogelijkheid om een gebruikte kantoorunit bij ons te kopen. Ons advies is om een nieuw Snelbouwkantoor aan te schaffen omdat wij de laagste prijs garantie bieden. Zo bent u voor een nieuw kantoorunit van Snelbouwkantoor goedkoper uit dan een tweedehands kantoorunit bij andere leveranciers. Onze Snelbouwkantoren bieden daarnaast eindeloze mogelijkheden in afmetingen, kleuren en de indeling.