Prefab kantoorunit met makkelijke montage

Onze demonteerbare kantoorunit kan gemakkelijk ter plaatse worden gemonteerd en gedemonteerd. Het zwarte gereedschap kunt u hiervoor thuislaten. Het is verder wel handig om een set steeksleutels (13 mm en 19 mm), momentsleutels en een kruiskopschroevendraaier of boormachine bij de hand te hebben. Deze kantoorunit is nuttig voor bouwbedrijven, particulieren en kantooruitbreiding bij bedrijven. Wilt u de unit na een tijdje verplaatsen naar een andere locatie? Dat is geen probleem, de kantoorunit kan weer als bouwpakket worden vervoerd.

Afwerking prefab kantoorunit

In een aantal onderdelen van de prefab kantoorunit zit 50mm EPS verwerkt voor de isolatie. Hierdoor blijft het in de koudere maanden ook nog aangenaam om in de unit te zitten. Verder zitten er regengoten bevestigd aan ons product zodat alle regen goed afgevoerd kan worden. De vloer is een mooie toplaag in een keizerlijk grijze kleur, het fijne aan de vloer is dat is makkelijk is schoon te maken. Tot slot kan de prefab kantoorunit makkelijk verplaatst worden door de heftruck kokers en hijskraanogen die er aan bevestigd zitten.

Waarom Snelbouwkantoor?

Wanneer u een prefab kantoorunit van Snelbouwkantoor koopt, heeft u verschillende voordelen. Wij bieden ten eerste altijd de laagste prijsgarantie in zowel Nederland als België. Daarnaast zijn onze units dus altijd gemakkelijk te demonteren en te vervoeren naar een volgende locatie. Omdat wij zorgen voor een ruime voorraad is het voor ons mogelijk om Snel te leveren. Tot slot staat onze ervaren klantenservice altijd voor u klaar en zullen ze u met alle vragen helpen.

Transportservice van Snelbouwkantoor

Standaard leveren wij onze prefab kantoorunit als een bouwpakket vanaf onze locaties in Bergschenhoek of Roosendaal. Wij kunnen op locatie afleveren en het kantoor voor je opbouwen. Dat bespaart jou weer tijd en moeite! Het transport doen wij volledig in eigen beheer, je doet zaken met maar één partij. Je krijgt van ons vooraf een prijsopgave voor de transportkosten, dus geen verrassingen achteraf. Eerlijk zaken doen, dat vinden wij bij Snelbouwkantoor erg belangrijk.

Afmetingen prefab kantoorunit

Onze basiskleuren zijn matzwart, donker antraciet en groen. Deze kleuren kantoorunits hebben wij dan ook altijd op voorraad. De prefab kantoorunit is tegen meerprijs verkrijgbaar in bijna alle andere RAL-kleuren. Verder hebben we veel standaard afmetingen in ons assortiment maar door verschillende units te koppelen kunnen we ook grotere afmetingen creëren. Zo kunnen drie units van 4 x 2 meter bijvoorbeeld een unit van 6 x 4 meter maken. De geprefabriceerde kantoorunit is een demonteerbaar pakket. Panelen zoals ramen en deuren kunnen op elke gewenste plek worden gemonteerd.

De standaard afmetingen zijn:

Een 2 x 2m, 3 x 2m, 4 x 2m, 4 x 3m en een 4 x 4m zijn onze standaard prefab kantoorunits. U kunt er ook voor kiezen om kantoren te koppelen en zo een grote unit te maken.

Neem contact met ons op!

Curieus naar deze prefab kantoorunit of wil je meer weten over het product? Neem gerust contact met ons op! Bel naar 078 48 02 57, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.be of vul het contactformulier in. Wij helpen jou graag in de zoektocht naar jouw droomkantoor!

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een prefab kantoorunit van Snelbouwkantoor?

Het grote voordeel van de prefab kantoorunit is dat de container demontabel is. Hierdoor is het kantoorgebouw gemakkelijk en snel op te bouwen en af te breken en door te vervoeren naar een andere locatie. Komt u er later achter de de prefab kantoorunit te klein is geworden? Dan kan er gemakkelijk een extra unit worden gekoppeld. Dit is een voordeel dat veel tijd en moeite bespaart. Bovendien is het demonteerbare kantoorunit zeer modern en in bijna alle RAL classic kleuren verkrijgbaar. Kortom, de mogelijkheden voor Snelbouwkantoor zijn eindeloos.

Kan ik ook een gebruikte kantoorunit bij jullie kopen?

Ons product is nog vrij nieuw dus er is nog geen mogelijkheid om een gebruikte kantoorunit bij ons te kopen. Ons advies is om een nieuwe prefab kantoorunit bij Snelbouwkantoor aan te schaffen omdat wij de laagste prijs garantie bieden. Zo ben je voor een nieuwe prefab kantoorunit van Snelbouwkantoor goedkoper uit dan een tweedehands kantoorunit bij andere leveranciers. Onze Snelbouwkantoren bieden daarnaast eindeloze mogelijkheden in afmetingen, kleuren en de indeling.

Is er ook een mogelijkheid om een zeecontainer kantoor bij jullie aan te schaffen?

Onze prefab kantoorunits zijn geen zeecontainers maar wij kunnen wel dezelfde afmeting als een zeecontainer creëren. De kantoorunit lijkt ook op een zeecontainer, maar dan wat moderner. Daarnaast is de prijs van een zeecontainer is ook erg hoog, daarom proberen wij de prijzen van onze geprefabriceerde kantoorunits zo laag mogelijk te houden en de laagste prijs te garanderen.