Prefab kantoorunit met makkelijke montage

Onze demonteerbare kantoorunit kan gemakkelijk ter plaatse worden gemonteerd en gedemonteerd. Het zwarte gereedschap kunt u hiervoor thuislaten. Het is verder wel handig om een set steeksleutels (13 mm en 19 mm), momentsleutels en een kruiskopschroevendraaier of boormachine bij de hand te hebben. Deze kantoorunit is nuttig voor bouwbedrijven, particulieren en kantooruitbreiding bij bedrijven. Wilt u de unit na een tijdje verplaatsen naar een andere locatie? Dat is geen probleem, de kantoorunit kan weer als bouwpakket worden vervoerd.

Afwerking prefab kantoorunit

De prefab kantoorunit is voorzien van 50mm dikke EPS isolatie, waardoor het interieur ook tijdens de koudere maanden aangenaam warm blijft. Daarnaast zijn er regengoten aan de unit bevestigd, die zorgen voor een efficiënte afvoer van regenwater, waardoor wateroverlast wordt voorkomen. De vloer heeft een aantrekkelijke toplaag in keizerlijk grijs, die niet alleen mooi oogt maar ook gemakkelijk schoon te houden is. Tot slot is de prefab kantoorunit ontworpen voor eenvoudige verplaatsing, dankzij de ingebouwde heftruckkokers en hijsogen. Deze functies maken de unit zowel functioneel als flexibel inzetbaar.

Waarom kiezen voor Snelbouwkantoor?

Wanneer u een prefab kantoorunit van Snelbouwkantoor koopt, heeft u verschillende voordelen. Wij bieden ten eerste altijd de laagste prijsgarantie in zowel Nederland als België. Daarnaast zijn onze units dus altijd gemakkelijk te demonteren en te vervoeren naar een volgende locatie. Omdat wij zorgen voor een ruime voorraad is het voor ons mogelijk om Snel te leveren. Tot slot staat onze ervaren klantenservice altijd voor u klaar en zullen ze u met alle vragen helpen.

Transportservice van Snelbouwkantoor

Standaard leveren wij onze prefab kantoorunit als een bouwpakket vanaf onze locaties in Bergschenhoek of Roosendaal. Wij kunnen op locatie afleveren en het kantoor voor je opbouwen. Dat bespaart jou weer tijd en moeite! Het transport doen wij volledig in eigen beheer, je doet zaken met maar één partij. Je krijgt van ons vooraf een prijsopgave voor de transportkosten, dus geen verrassingen achteraf. Eerlijk zaken doen, dat vinden wij bij Snelbouwkantoor erg belangrijk.

Afmetingen prefab kantoorunit

Onze prefab kantoorunits zijn beschikbaar in standaard basiskleuren: zwart en antraciet. Deze kleurvarianten houden we standaard op voorraad, zodat we snel kunnen leveren. De units worden geleverd als een demonteerbaar pakket, waardoor u de vrijheid heeft om panelen zoals ramen en deuren naar eigen inzicht te positioneren. Wat betreft de afmetingen bieden we standaard opties aan van 2 x 2m, 3 x 2m, en 4 x 2m. Bovendien bieden we de mogelijkheid om meerdere units aan elkaar te koppelen, wat het eenvoudig maakt om een grotere, aaneengesloten werkruimte te creëren naar gelang uw specifieke behoeften.

Neem contact met ons op!

Interesse in de prefab kantoorunit of wilt u meer weten over het product? Neem gerust contact met ons op! Bel naar 078 48 02 57, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.be of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag in de zoektocht naar uw droomkantoor!

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een prefab kantoorunit van Snelbouwkantoor?

Het grote voordeel van de prefab kantoorunit is dat de container demontabel is. Hierdoor is het kantoorgebouw gemakkelijk en snel op te bouwen en af te breken en door te vervoeren naar een andere locatie.

Kan ik ook een gebruikte kantoorunit bij jullie kopen?

Ons product is nog vrij nieuw dus er is nog geen mogelijkheid om een gebruikte kantoorunit bij ons te kopen. Ons advies is om een nieuwe prefab kantoorunit bij Snelbouwkantoor aan te schaffen omdat wij de laagste prijs garantie bieden. Zo ben je voor een nieuwe prefab kantoorunit van Snelbouwkantoor goedkoper uit dan een tweedehands kantoorunit bij andere leveranciers. Onze Snelbouwkantoren bieden daarnaast eindeloze mogelijkheden in afmetingen, kleuren en de indeling.

Is er ook een mogelijkheid om een zeecontainer kantoor bij jullie aan te schaffen?

Onze prefab kantoorunits zijn geen zeecontainers maar wij kunnen wel dezelfde afmeting als een zeecontainer creëren. De kantoorunit lijkt ook op een zeecontainer, maar dan wat moderner. Daarnaast is de prijs van een zeecontainer is ook erg hoog, daarom proberen wij de prijzen van onze geprefabriceerde kantoorunits zo laag mogelijk te houden en de laagste prijs te garanderen.