Kantoor container kopen

De hoofdfocus van onze onderneming zijn klantgerichtheid en topkwaliteit. Naast de hoge kwaliteit bieden wij op onze kantoor containers ook de laagste prijsgarantie. De vloer toplaag van de kantoor container is gemakkelijk schoon te houden en heeft een goede thermische isolatie. Verder heeft ons product regengoten voor de afvoer van regenwater. Bij de levering zitten minimaal twee onderhoudsvrije ramen die een draai-kiepfunctie hebben. Dit betekent dat de ramen in verschillende standen volledig en half open kunnen worden gezet. Wij verkopen geen verwarming-airco systeem voor in de unit, dit kunt u zelf nog laten plaatsen.

Waarom een kantoor container kopen?

Onze kantoor containers zijn veelzijdig inzetbaar, van een rustige werkplek in de tuin voor thuiswerkers tot essentiële kantoorruimte op bouwplaatsen en bij bedrijven die behoefte hebben aan extra werkplekken. Ze bieden een snelle, kostenefficiënte oplossing voor het creëren van extra werkruimte. Een van de grootste voordelen van onze kantoor container is de eenvoudige en snelle opbouw, wat ze niet alleen ideaal maakt voor tijdelijke werkplekken, maar ook voor het eenvoudig verplaatsen naar verschillende locaties. Bovendien kan de unit dienen als opslagruimte, wat de veelzijdigheid en functionaliteit verder vergroot.

Afmetingen van de kantoor container

Wij bieden kantoor containers aan in standaardkleuren zwart en antraciet, variërend in grootte van onze compacte 2 x 2m unit tot onze ruimste optie van 4 x 2m. Een van de meest significante voordelen van onze producten is de flexibiliteit in de montage van panelen, waaronder ramen, deuren en gesloten panelen, die op elke gewenste positie kunnen worden geïnstalleerd. Dit stelt u in staat om de indeling volledig naar uw hand te zetten, waardoor een breed scala aan indelingsmogelijkheden ontstaat om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Neem contact met ons op!

Interesse in een kantoor container? Neem dan contact met ons op! Bel naar 085 – 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.be of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag in de zoektocht naar uw droomkantoor.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een kantoor container bij Snelbouwkantoor?

Het grootste voordeel van onze kantoor containers bij Snelbouwkantoor is ongetwijfeld de demonteerbaarheid. Deze eigenschap maakt het mogelijk om de container snel en eenvoudig op te zetten of in te klappen, wat de verplaatsbaarheid enorm vergemakkelijkt. Dit biedt aanzienlijke voordelen: niet alleen kan de kantoorunit op elk gewenst moment compact worden opgeborgen, maar hij kan ook moeiteloos naar een nieuwe locatie worden verplaatst. Deze flexibiliteit is bijzonder handig en levert een aanzienlijke besparing op qua tijd en inspanning.

Kan ik ook een gebruikte kantoor container bij jullie kopen?

Ons product is nog vrij nieuw dus er is nog geen mogelijkheid om een gebruikte kantoor container bij ons te kopen. Ons advies is om een nieuw kantoor container bij Snelbouwkantoor aan te schaffen omdat wij de laagste prijs garantie bieden. Zo bent u voor een nieuw kantoorunit van Snelbouwkantoor goedkoper uit dan een tweedehands kantoorunit bij andere leveranciers.