Isolatie van container units

Onze container units bieden ideale kantoorruimtes voor werknemers en bedrijven, uitgerust met diverse kenmerken die comfort en functionaliteit garanderen. Elk van deze units is voorzien van uitstekende isolatie, dankzij 50 mm dikke EPS-isolatiepanelen, wat zorgt voor een stabiele binnentemperatuur. De containers zijn niet alleen gemakkelijk in onderhoud, maar beschikken ook over dubbel geïsoleerde ramen met grote scharnierende vensters die zowel op kiep- als kantelstand gezet kunnen worden, voor optimale ventilatie en lichtinval. De vloer is bedekt met een aantrekkelijke, onderhoudsvriendelijke toplaag. Daarnaast is het dak van de container unit vervaardigd uit goed geïsoleerd staal, compleet met regengoten om water efficiënt af te voeren. Deze goed geïsoleerde units houden warmte effectief vast of voorkomen dat het ontsnapt, en bieden de optie om een airconditioningsysteem toe te voegen voor extra temperatuurregeling. Dankzij de vorkheftruckkokers aan de onderzijde en hijsogen zijn de containers units bovendien gemakkelijk te verplaatsen, wat ze uiterst flexibel maakt in gebruik.

De voordelen van een container unit

Een van de belangrijkste voordelen van container units is dat ze kunnen worden gedemonteerd. Dit betekent dat de onderdelen zeer snel en gemakkelijk kunnen worden gemonteerd en gedemonteerd (afhankelijk van de grootte). U kunt dus uw kantoor overal vestigen en verplaatsen als dat nodig is. Het fijne hieraan is dat u  geen nieuw pand hoeft te zoeken, huren of  kopen als u op zoek bent naar een nieuw kantoor. Daarom is een container unit een kosteneffectieve oplossing die veel tijd en moeite bespaart. Tot slot kunnen de units ook worden gebruikt als waterdichte/waterafstotende opslagruimte en kan er een woonruimte van gemaakt worden!

Waarom Snelbouwkantoor.nl?

Bij de aanschaf van een container unit van Snelbouwkantoor profiteert u van diverse voordelen. Allereerst bieden wij altijd de laagste prijsgarantie in België, waardoor u verzekerd bent van de beste deal. Het opzetten van uw unit vereist geen zwaar gereedschap en is dankzij het eenvoudige ontwerp snel te realiseren. Onze klantenservice is vrijwel dagelijks beschikbaar om u te ondersteunen met eventuele vragen en wij garanderen een snelle levering door heel Nederland en België. Bovendien zijn onze producten uitgerust met heftruckkokers en hijsogen, wat het verplaatsen van de unit met een heftruck of kraan vergemakkelijkt.

Afmetingen container units

Onze container units worden geleverd als een demontabel pakket, wat maximale flexibiliteit biedt bij het ontwerpen van uw kantoorruimte. Dit stelt u in staat om de diverse panelen – waaronder raampanelen, deurpanelen en dichte panelen – precies daar te plaatsen waar u ze nodig heeft binnen de structuur van de container. Wat betreft de afmetingen, bieden wij standaardopties aan van 2 x 2m, 3 x 2m en 4 x 2m. Zo kunt u de grootte kiezen die het beste aansluit bij uw specifieke behoeften, of het nu gaat om een compacte werkruimte of een ruimere kantooromgeving.

Levering container units

Wij bieden een volledige service voor de levering en montage van demontabele containerunits, inclusief transport tot in de tuin indien gewenst. Voor de plaatsing van het Snelbouwkantoor maken wij gebruik van een hijskraan, hoewel deze kosten optioneel zijn; u heeft ook de mogelijkheid om zelf een kraan te huren.

Neem contact met ons op!

Bent u overtuigd van de voordelen en wilt u direct een container unit kopen? Plaats dan vandaag nog een bestelling in onze webshop of vraag vrijblijvend offerte aan. Wilt u meer weten over het product of bijvoorbeeld de levering? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers staan u graag te woord! Bel naar 078 48 02 57, mail naar info@snelbouwkantoor.be of vul het contactformulier in.

 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de pluspunten van de container units van Snelbouwkantoor?

Het grote voordeel van de Snelbouwkantoor containerunits is dat ze demontabel zijn. Dit maakt een eenvoudige en snelle montage en demontage van kantoorgebouwen mogelijk. Dit heeft vele voordelen, zoals het feit dat de unit op elk moment gemakkelijk kunnen worden verplaatst en opgeslagen of herschikt. Dit is handig en bespaart veel tijd en moeite.

Kan ik ook gebruikte container units bij jullie kopen?

Ons product is nog erg nieuw, dus er zijn nog geen gebruikte units beschikbaar. Wij raden u aan om een nieuwe container unit bij Snelbouwkantoor aan te schaffen, omdat wij een laagste prijsgarantie bieden. Een nieuwe unit van Snelbouwkantoor is goedkoper dan een gebruikt model van andere leveranciers.

Is er ook een mogelijkheid om een zeecontainer kantoor bij jullie aan te schaffen?

De containers waarvan onze kantoorunits zijn gemaakt zijn geen zeecontainers. Onze container units hebben wel dezelfde afmetingen als een zeecontainer. De kantoorunits ogen hetzelfde als een zeecontainer, maar dan iets moderner. Daarnaast ligt de prijs van een zeecontainer vele malen hoger, wij proberen de prijs van onze units te allen tijde zo laag mogelijk te houden om de laagste prijs te kunnen garanderen.