Isolatie van container units

Verplaatsbare container units kunnen worden gebruikt als kantoorruimte voor werknemers en bedrijven. De containers hebben verschillende kenmerken, zoals een goede isolatie met 50 mm EPS-isolatiepanelen. Bovendien zijn de containers gemakkelijk te onderhouden en zijn de ramen ook nog eens geïsoleerd. De units hebben grote scharnierende ramen die op kiep en kantelstand gezet kunnen worden. De container units hebben een mooie toplaag op de vloer liggen die ook nog eens gemakkelijk schoon te maken is. Bovendien hebben de containers een goed geïsoleerd stalen dak met regengoten. Kortom, een goed geïsoleerde unit dat de warmte goed vasthoudt of voorkomt dat deze ontsnapt. U kunt ook zelf kiezen om een airconditioner te kopen om de unit te koelen of te verwarmen. De containers zijn gemakkelijk te verplaatsen met een vorkheftruck dankzij de twee vorkheftruckkokers aan de onderkant, of met een kraan dankzij de hijsogen.

De voordelen van een container unit

Een van de belangrijkste voordelen van containerunits is dat ze kunnen worden gedemonteerd. Dit betekent dat de onderdelen zeer snel en gemakkelijk kunnen worden gemonteerd en gedemonteerd (afhankelijk van de grootte). U kunt dus uw kantoor overal vestigen en verplaatsen als dat nodig is. Het fijne hieraan is dat u  geen nieuw pand hoeft te zoeken, huren of  kopen als u op zoek bent naar een nieuw kantoor. Daarom is een container unit een kosteneffectieve oplossing die veel tijd en moeite bespaart. Tot slot kunnen de units ook worden gebruikt als waterdichte/waterafstotende opslagruimte en kan er een woonruimte van gemaakt worden!

Waarom Snelbouwkantoor.nl?

Wanneer je een kantoorgebouw aanschaft bij Snelbouwkantoor, heb je baat bij de volgende punten: Ten eerste altijd de laagste prijs garantie van België. Verder is er geen zwaar gereedschap nodig en de montage is eenvoudig. De klantenservice staat bijna elke dag voor u klaar om u te helpen met alle vragen en leveren wij snel door heel Nederland en België. Tot slot bevat ons product heftruck kokers en hijskraan ogen zodat de unit makkelijk te verplaatsen is met een heftruck en hijskraan.

Afmetingen container units

De container units zijn te verkrijgen in veel RAL classic kleuren tegen een meerprijs. Doordat de units aan elke kant te koppelen is, kan de kantoorruimte helemaal naar wens worden gecreëerd. De container units kunnen helaas niet in de hoogte worden uitgebreid maar enkel in de breedte. Ons product wordt altijd geleverd als demontabel pakket. Zo kunnen de panelen zoals de raampanelen, deurpanelen en dichte panelen op elke gewenste plek in de kantoor container worden gebouwd. De standaard afmetingen die wij hebben zijn: Een 2 x 2m, 3 x 2m, 4 x 2m, 4 x 3m en een 4 x 4m container unit. Liever groter? Kies dan voor onze gekoppelde modellen.

Levering container units

Wij kunnen de volledige levering en opbouw van de demontabele container units verzorgen. Hierbij kunnen wij het transport tot in de tuin verzorgen. Bij de plaatsing van de snelbouw kantoorunit maken wij gebruik van een hijskraan. Dit zijn optionele kosten, je kunt er ook voor kiezen om de kraan zelf te huren. Bij het bestellen van meerdere units kunnen wij deze aan elkaar bevestigen om zo één grote of juist meerdere kleine ruimtes te verwezenlijken.

Neem contact met ons op!

Ben je overtuigd van de voordelen en wil je direct een kantoorunit kopen? Plaats dan vandaag nog een bestelling in onze webshop of vraag vrijblijvend offerte aan. Wil je meer weten over het product of bijvoorbeeld de levering? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers staan je graag te woord! Bel naar 078 48 02 57, mail naar info@snelbouwkantoor.be of vul het contactformulier in.

 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de pluspunten van de container units van Snelbouwkantoor?

Het grote voordeel van de Snelbouwkantoor containerunits is dat ze demontabel zijn. Dit maakt een eenvoudige en snelle montage en demontage van kantoorgebouwen mogelijk. Dit heeft vele voordelen, zoals het feit dat de kantoorunits op elk moment gemakkelijk kunnen worden verplaatst en opgeslagen of herschikt. Dit is handig en bespaart veel tijd en moeite. Bovendien zijn de afneembare kantoormeubelen zeer modern en verkrijgbaar in alle klassieke RAL-kleuren. Kortom, de mogelijkheden met Snelbouwkantoor zijn eindeloos en u kunt de perfecte kantoorruimte voor u creëren.

Kan ik ook gebruikte container units bij jullie kopen?

Ons product is nog erg nieuw, dus er zijn nog geen gebruikte units beschikbaar. Wij raden u aan om een nieuwe kantoormachine bij Snelbouwkantoor aan te schaffen, omdat wij een laagste prijsgarantie bieden. Een nieuwe kantoormachine van Snelbouwkantoor is goedkoper dan een gebruikt model van andere leveranciers. Bovendien zijn onze units verkrijgbaar in oneindig veel maten, kleuren en designs.

Is er ook een mogelijkheid om een zeecontainer kantoor bij jullie aan te schaffen?

De containers waarvan onze kantoorunits zijn gemaakt zijn geen zeecontainers. Onze container units hebben wel dezelfde afmetingen als een zeecontainer. De kantoorunits ogen hetzelfde als een zeecontainer, maar dan iets moderner. Daarnaast ligt de prijs van een zeecontainer vele malen hoger, wij proberen de prijs van onze units te allen tijde zo laag mogelijk te houden om de laagste prijs te kunnen garanderen.