Makkelijke opbouw van de container tuinhuis

Het is een groot voordeel als het tuinhuis dat u aanschaft eenvoudig op te bouwen is. Onze tuinhuizen zijn demontabel en kunnen daardoor niet alleen moeiteloos worden opgezet, maar ook snel worden afgebroken. Voor de montage van het container tuinhuis heeft u geen zwaar gereedschap nodig; een paar moersleutels, momentsleutels en een boormachine volstaan. Dankzij de losse wandpanelen kan de unit in een handomdraai worden geïnstalleerd, al raden we aan dit met twee behendige personen te doen voor het beste resultaat. Mocht u het prefab tuinhuis op een later moment niet meer nodig hebben, dan kunt u het eenvoudig demonteren en als compact bouwpakket opbergen, wat minimale opslagruimte vereist.

Alle eigenschappen container tuinhuis

We hebben de voornaamste kenmerken van onze container tuinhuisjes voor u overzichtelijk samengevat. Als eerste en meest essentiële eigenschap noemen we de isolatie; onze containers bevatten op strategische plaatsen 50 mm EPS-isolatie. Voor een nog comfortabelere temperatuur binnenin kunt u overwegen zelf een airco- of verwarmingssysteem aan te schaffen, die moeiteloos in de unit geïnstalleerd kan worden. Het tweede belangrijke kenmerk is de vloerbedekking, standaard voorzien van een vinyl-toplaag in een stijlvolle grijze tint. Ten slotte is er de flexibiliteit in de indeling; u bepaalt zelf waar de deur en ramen geplaatst worden, waardoor u volledige vrijheid heeft in het ontwerp van uw tuinhuisje.

Verschillende kleuren en maten

De direct leverbare kleuren van onze tuinhuizen zijn zwart en antraciet. Daarnaast bieden we een verscheidenheid aan afmetingen aan binnen ons assortiment, zodat onze producten in uiteenlopende situaties ingezet kunnen worden. De beschikbare afmetingen die u bij ons kunt vinden, omvatten 2 x 2m, 3 x 2m en 4 x 2m, waardoor u de vrijheid heeft om de grootte te kiezen die het beste past bij uw specifieke behoeften.

Waar moet je op letten?

Voordat u overgaat tot de aankoop van een container tuinhuis, is het raadzaam om enkele belangrijke overwegingen in acht te nemen. Ten eerste is het cruciaal om nauwkeurig te berekenen hoeveel ruimte beschikbaar is voor de plaatsing van de container, waarbij u altijd een marge van ten minste een halve meter in acht neemt. Het tweede aspect betreft de benodigde ruimte binnenin de container; het is belangrijk om zorgvuldig na te gaan hoeveel binnenruimte u daadwerkelijk nodig heeft. Ten slotte is het essentieel om voor de montage twee vaardige personen in te schakelen, wat zorgt voor een snellere en veiligere opbouw. Mocht u ondersteuning nodig hebben, bieden wij tevens een opbouw- en transportservice aan. Meer informatie hierover vindt u in het volgende gedeelte.

Maak gebruik van onze services

Wij bieden twee diensten aan waarvan u gebruik kunt maken: onze transportservice en opbouwservice. De transportservice is ideaal voor klanten die niet in staat zijn om zelf met een aanhanger een container of tuinhuis op te halen van onze locatie. Daarnaast bieden we ook een opbouwservice aan. In bepaalde gevallen assembleren we de unit reeds op onze locatie. Onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring met uiteenlopende situaties en zijn daardoor uitstekend in staat om u optimaal te ondersteunen.

Neem bij vragen contact op!

Benieuwd geworden naar een container tuinhuis kopen? Plaats vandaag nog een bestelling in de webshop of vraag een vrijblijvende offerte aan. Er zijn bij ons ontzettend veel mogelijkheden! Heeft u nog vragen, bijvoorbeeld over de montage? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers helpen u maar al te graag! Bel naar 078 48 02 57, mail naar info@snelbouwkantoor.be of vul het contactformulier in.

 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een container tuinhuis bij Snelbouwkantoor?

Wij bieden een prefab tuinhuis aan dat talrijke voordelen biedt. Deze container is demontabel, wat betekent dat hij eenvoudig kan worden opgezet en, indien nodig, gedemonteerd. Bovendien is elke unit voorzien van isolatie, zodat het binnenklimaat ook tijdens de koudere maanden aangenaam blijft. Een ander significant voordeel is dat onze tuinhuizen zijn uitgerust met hijsogen en heftruckkokers, waardoor ze gemakkelijk op de gewenste locatie verplaatst kunnen worden.

Is er een mogelijkheid voor een container tuinhuis huren?

Momenteel hebben wij geen container tuinhuis te huur. Het is nog niet zeker of wij hier in de toekomst wel gebruik van gaan maken. Wij maken daarnaast wel gebruik van de laagste prijs garantie van Europa. U zal met een nieuwe container kopen bij Snelbouwkantoor waarschijnlijk alsnog goedkoper uit zijn dat wanneer u deze ergens anders huurt.

[/vc_column_text] [/vc_column] [/vc_row]